itjobb.se

Junior mjukvaruutvecklare

Företag Syntronic
Ort
Utgår

2018-09-30

Ansök nu

Junior mjukvaruutvecklare

Är du nyexaminerad och vill jobba med mjukvaruutveckling inom spännande uppdrag?

Du får möjlighet att jobba i kunduppdrag internt på Syntronic eller som konsult ute hos våra kunder. Genom Syntronics designkontor i Asien och Nordamerika finns även möjlighet till utlandstjänstgöring i kortare eller längre uppdrag.

Arbetsuppgifter

  • Förstå, definiera och förfina krav tillsammans med kunder
  • Designa, utveckla, testa, och förvalta inbyggd mjukvara
  • Exempel på verktyg som du kommer att arbeta i är GCC and Eclipse

Vi arbetar individuellt såväl som i team enligt utvecklingsmodeller som definieras av våra kunder eller oss själva. Agila arbetsprocesser är det vi förespråkar och föredrar. I vårt interna kompetensnätverk växer du snabbt både tekniskt och i konsultrollen. Oavsett om ditt projekt har en eller flera medlemmar så finns alltid kompetenta kollegor nära till hands som bollplank och inspiratörer.

Vem är du?

  • Högskole- eller civilingenjör
  • Programmeringskunskaper inom C eller C++
  • Det är meriterande om du har arbetat inom miljöer såsom Barebone, RTOS och Linux
  • Du är bra på att kommunicera på både engelska och svenska

Givetvis är det viktigt att du har de rätta tekniska kunskaperna, men lika viktigt är det med nyfikenhet, framåtanda och viljan att ha kul på jobbet.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss, därför får du tillgång till friskvårdsbidrag samt ett bra försäkringspaket både vad gäller privatvård och pensionsavsättning.

Ansökan

Vi ser fram emot ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss. Skicka in din ansökan genom att klicka på “apply for job” nedan, vi vill ha din ansökan senast 30 septemberVi går igenom ansökningarna löpande så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare, skicka din ansökan redan idag.

Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Kontaktperson

Har du några frågor så är du välkommen att ringa Magnus Pettersson på 010 – 171 1334

Dela detta jobb

Junior mjukvaruutvecklare

Syntronic