itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Junior mjukvaruutvecklare / civilingenjör till yDesign

Ansök nu

Junior mjukvaruutvecklare / civilingenjör till yDesign

Vi söker dig som vill arbeta med mjukvaruutveckling och som är nyexaminerad inom datateknik, programmering/systemutveckling eller har några års erfarenhet och vill prova på något nytt! Hos Ydesign kommer du att arbeta med erfarna och mycket kompetenta kollegor, där möjligheterna till utveckling är stora.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos yDesign.

Om företaget

yDesign AB bedriver in-house uppdragsutveckling av komponent baserade nätverkslösningar. Företaget hanterar alla aspekter av design och implementation av avancerade IC komponenter och relaterade programvara.
yDesign levererar högkvalitativa nätverkslösningar till sina kunder utefter deras krav och deadlines. Ambitionen för utvecklingsteamet hos yDesign är att utveckla och leverera kompletta lösningar inklusive hårdvarukomponenter, programvaruutvecklingsverktyg, programvarukomponenter för kontrollplan och dataplanapplikation. De hanterar alla aspekter av utvecklingen, inklusive design, implementation samt systemintegration och systemtesttest.

Arbetsuppgifter

I rollen mjukvaruutvecklare utvecklar du och kör testprogramvara för alla produkter som utvecklats av yDesigns-team inom ASIC och mjukvaruutveckling. Dessutom utvecklar du automatiserade tester och förbättrar automatiserad regressionstestning. Som expertanvändare av yDesigns-lösningar har du en ledande roll i lokalisering av fel, felsökning och grundorsaken till fel samt i att stödja yDesigns slutkunder i att använda och anpassa sina tillhandahållna lösningar till kundernas slutsystem.

Rollen kräver att du arbetar effektivt tvärfunktionellt med Product Management, ASIC och mjukvaruutveckling för att säkerställa högsta kvalitet på de designade systemlösningarna.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad eftergymnasial utbildning inom områden såsom datateknik, elektroteknik, programmering/systemutveckling
• Erfarenhet av C/C++ programmering
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska
• Erfarenhet av testdriven utveckling eller programmering i Python och TCL är meriterande

För att trivas i rollen ser vi att du är en kvalitetsmedveten person med ett stort intresse för teknik och kvalitetssäkring. Vi tror att du är öppen för att lära dig nya saker och du räds inte för att ta dig an nya utmaningar och att lösa problem. Du är en nyfiken person som gillar att ta initiativ på jobbet och du tar stort ansvar för dina prestationer. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet i urvalsprocessen.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kungsholmen, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: test, testning, testare, SET, C, C++, Test Engineer, Python, Software Engineer, GIT, Utvecklare, Developer, Programmering, MSc, Data, IT, Databas, network, router, Stockholm, Heltid, Inhouse, datateknik, elektronik,

Dela detta jobb

logo
Junior mjukvaruutvecklare / civilingenjör till yDesign

Bravura