itjobb.se

Junior mjukvaruutvecklare för systemtestning

Ansök nu

Junior mjukvaruutvecklare för systemtestning

Är du intresserad av att vara en del av ett snabbt växande företag?

Syntronic Test Systems utvecklar testsystem för verifiering, produktion och reparation av alla typer av produkter.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu mjukvaruutvecklare för att utveckla testsystem med hjälp av testmetoder i C# och .NET. Arbetet bedrivs i ett agilt team med ansvar för kravhantering, utveckling, verifiering, installation och support till vår kund. Till detta har vi även egenutvecklade programvaror för exempelvis, databashantering, global remote access, analysverktyg som vi ständigt vidareutvecklar.

Idag är vi ca 50 personer inom Syntronic Test Systems som växer kraftigt med många nya spännande uppdrag och karriärvägar. Vi är en del av den globala koncernen Syntronic Group med huvudkontor i Gävle. Vi jobbar tillsammans i en öppen, kreativ och hjälpsam atmosfär, där vi nu letar efter flera kollegor som vill jobba med oss.

Vem är du?

  • Högskole- eller civilingenjör inom relevanta områden
  • Bra på att kommunicera på både engelska och svenska
  • Bekväm med att ha kundkontakt där service och hjälpsamhet har högsta prioritet

Givetvis är tekniska kunskaper viktiga, men ännu viktigare är engagemang, nyfikenhet, social förmåga och viljan att ha kul på jobbet.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss, därför får du tillgång till friskvårdsbidrag samt ett bra försäkringspaket både vad gäller privatvård och pensionsavsättning.

Ansökan

Vi ser fram emot ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss. Skicka in din ansökan genom att klicka på “apply for job” nedan, vi vill ha din ansökan senast 30 september. Vi går igenom ansökningarna löpande så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare, skicka din ansökan redan idag.

Kontaktperson

Har du några frågor så är du välkommen att kontakta Terje Strand på 010-171 1602.

Dela detta jobb

Junior mjukvaruutvecklare för systemtestning

Syntronic