itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior mjukvaruutvecklare inom JAVA med supportansvar till Swisslog!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-12

Ansök nu

Junior mjukvaruutvecklare inom JAVA med supportansvar till Swisslog!

Nu har du möjligheten att bli en del av den spännande utvecklingen av Industri 4.0 tillsammans med Swisslog. Tillsammans med oss på Academic Work söker dom nu en mjukvaruutvecklare som vill vara med och skapa morgondagens logistikflöde genom nydanande teknik och gott teamwork. Har du utbildning samt erfarenhet av JAVA och SQL? Varmt välkommen med din ansökan innehållandes CV redan idag då urval sker löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker nu en junior mjukvaruutvecklare med intresse och erfarenhet av Javaprogrammering, i rollen kommer du även ha supportansvar till Swisslogs kontor i Partille.

Swisslog befinner sig i framkant vad gäller framtidens intralogistik och nydanande teknik. Deras kunder befinner sig främst inom logistikbranschen, vilka de hjälper med tekniskt avancerade logistiklösningar. Exempel på lösningar som Swisslog tillhandahåller är utveckling av SynQ samt integrering av produkten AutoStore. SynQ är hjärnan i det automatiserade lagret som beräknar när och hur man ska plocka ordrar och lagra in för att optimera flöden och lagerhållning.

Titta på videoklippet för att se hur systemet Synq fungerar och hur Swisslog använder sig av det!

Kontoret i Partille, med ca 100 medarbetare, bjuder på en välkomnande atmosfär. Här är det högt i tak med utrymme för diskussioner kring olika idéer och projekt. Gruppaktiviteter arrangeras på veckobasis, vilket inkluderar tennis, innebandy eller lunchlöpning. Swisslog värderar sina medarbetare högt och erbjuder friskvårdsbidrag, kollektivavtal, försäkring till samtliga anställda.

Swisslog erbjuder en långsiktighet och stora möjligheter att växa inom företaget. Tjänsten ger dig, som befinner dig i början av din karriär, en bred och stabil grund att bygga vidare på. Du kommer börja din anställning som Konsult via Academic Work men vid gott samarbete finns möjlighet att bli anställd direkt hos Swisslog längre fram.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som mjukvaruutvecklare får du, med Java som främsta redskap, arbeta med tekniskt komplexa lösningar tillsammans med ditt team och kund. Tjänsten innebär en stor variation av arbetsuppgifter vilka inkluderar programmering, testning och kundkontakt. Rollen är delad, du kommer dels sitta med utveckling men också en hel del support.

 • Du att ingå i ett mindre team om fem personer. Tillsammans möter ni kundernas behov vilket kan innefatta support, utveckling eller testning av mjukvara och andra system som Swisslog tillhandahåller.

 • Java är det främsta programmeringsverktyget vilket kräver vissa grundkunskaper. Du kommer därmed att få genomföra ett test för att pröva dina Java-kunskaper under rekryteringsprocessen.

För att trivas i rollen har du ett genuint intresse av programmering men även av kundkontakt då du kommer att jobba nära Swisslogs kunder. Till exempel kanske du får jobba på plats ute hos kund under ett projekt eller kanske genomföra en workshop för att demonstrera era system. Det kan även tillkomma resor till kunderna som befinner sig i andra länder.

Vi söker dig som

 • Har en högskoleexamen inom automation, mekatronik, systemvetenskap, datavetenskap eller motsvarande utbildning.

 • Har kunskaper inom Java och SQL.

 • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då detta krävs i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du:

 • Har tidigare arbetslivserfarenhet ifrån en supportroll.

 • Har erfarenhet av Oracle PL/ SQL, och/eller Oracle Forms & Reports.

Tjänsten passar dig som ser långsiktigt på rollen och söker en framtid inom Swisslogs verksamhet. Kanske har du tidigare jobbat inom support och är redo för att jobba i en mer kundnära och bredare roll. Eller så kanske du tar examen snart och vill ha en flygande start i arbetslivet. Vilket som är detta det självklara karriärsteget för dig. Som person trivs du med frihet under ansvar, samarbete och motiveras av problemlösning.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Brodalsvägen 13, 433 38 Partille

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swisslogs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Dela detta jobb

Junior mjukvaruutvecklare inom JAVA med supportansvar till Swisslog!

Academic Work