itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Junior Nätverkstekniker - Göteborg

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-19

Ansök nu

Junior Nätverkstekniker - Göteborg

Att vakna på morgonen med längtan att gå till jobbet!

Vi har ett mål att alla som jobbar hos oss ska trivas så mycket att man vaknar med ett leende på måndag morgon. Vi är Sveriges tredje bästa bolag enligt Great Place to Work 2021. Vi tror att det beror på vår energi och nyfikenhet, vårt sätt att välkomna olikheter och våra erfarenheter som vi gärna delar med oss av.

De som jobbar kvar hos oss efter många år pratar om friheten att påverka sina uppdrag, sin arbetstid och sin utveckling. De pratar också om vår energifyllda kultur som består av lärande, wellness och öppenhet. Stoltheten över hur vi inte bara hjälper våra kunder utan även hur vi tar ett ansvar i vårt samhälle genom våra samarbeten med Suicide Zero, My Dream Now, Pink Programming, Convictus och Changers Hub.

Hos B3 Networks jobbar några av Sveriges bästa nät- och säkerhetskonsulter, flera med mer än 20 år i branschen. Vi finns i StockholmGöteborg och Malmö och har ett god gemenskap och en härlig medarbetarkultur inom bolaget. Vi har växt kraftigt det senaste året och vi söker nu fler konsulter som vill växa tillsammans med oss!

Denna gång letar vi efter dig som är i början av din karriär och som vill fokusera på nätverksteknik i ett spännande uppdrag. Du blir en del av ett team som jobbar med likande arbetsuppgifter och i en god gemenskap tillsammans. Hos oss är det viktigt att alltid ligga i framkant kring kompetenser och vi kommer ställa krav på dig att du utvecklas, både genom teori och certifieringar, men också med uppdragsvariation på sikt. Vi jobbar nära branschledande leverantörer som t ex Cisco och Fortinet.

I rollen som nätverkskonsult kommer du inledningsvis jobba i ett längre projekt som omfattar en uppgradering av kundens nätinfrastruktur. Vi önskar att du har flera av följande kvalifikationer:

  • Minst Cisco CCNA 
  • Praktisk erfarenhet av nätverksadministration, konfigurering i stora miljöer
  • Erfarenhet av specifikt Cisco baserade nätverksmiljöer
  • Tidigare jobbat med något ärendehanteringssystem
  • Har en stor ansvarskänsla samt sinne för ordning och reda

 Det är också ett krav att du:

  • Innehar körkort (B) 
  • Behärskar svenska språket muntligt och skriftligt

Detta jobb är heltid och på plats i centrala Göteborg. På sikt kan distansarbete vara möjligt på deltid, om projektet tillåter detta. Tillsättning sker löpande.

Läs mer om hur det är att jobba på B3 Networks och hur vi arbetar med vår wellness och våra sociala initiativ här!

Klicka på ansökan eller tveka inte att kontakta Jens Rutgersson på jens.rutgersson@b3.se om du vill veta mer om uppdraget eller hur det är att jobba på B3 Networks. Vi ses!

 

 

Dela detta jobb

logga
Junior Nätverkstekniker - Göteborg

B3 Consulting Group