itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior Nätverkstekniker med säkerhetsfokus

Ansök nu

Junior Nätverkstekniker med säkerhetsfokus

Din nya tjänst: 
Mnemonic är Nordens ledande IT- och informationssäkerhetsföretag, som erbjuder en unik kombination av tjänster och lösningar. Mnemonic har idag drygt 250 anställda, och vi växer snabbt både i Sverige, Norge och internationellt. För sjätte året i rad rankas vi som en av Norges och Europas bästa arbetsplatser av Great Place to Work. Vi levererar ett fullt spectra av IT-säkerhetstjänster till kunder i både privat och offentlig sektor.

Mnemonic är i en tillväxtperiod, och vi letar nu efter en strukturerad och motiverad medarbetare till att styrka vårt team. Vi söker någon som har ett intresse för IT och trivs med nätverk, produkter och avancerade tekniska lösningar.

Du kommer ingå i ett team med andra konsulter och jobba hos våra kunder med daglig drift och i projekt av de på marknaden bästa IT-säkerhetsprodukterna.

I den dagliga driften ingår allt från administration av brandväggar till felsökning i en miljö som ständigt är utsatt för hackerattacker. I takt med att din kompetens ökar åläggs mer avancerade uppgifter som att ingå i projekt, genomföra installationer och uppgraderingar samt att lösa incidenter.

Din bakgrund:
Personen vi söker har troligen en examen från universitet, högskola eller motsvarande med inriktning nätverk och / eller IT-säkerhet. Vi vill att du åtminstone har minst 1-2 års arbetslivserfarenhet från IT-support eller liknande.

Mycket bra om du har erfarenhet inom nätverk/säkerhet där du arbetat med brandväggar, lastbalanserare, VPN, DNS, proxy, routing & switching och VLAN-hantering.

Talar vi specifik teknik så får du gärna ha arbetat med Check Point, Palo Alto, Splunk, Trend Micro eller andra likvärdiga säkerhetsprodukter.

Du som person:
Det vi ser i vår nya medarbetare är att du förutom att du har generell nätverkskunskap även är motiverad att jobba med IT-säkerhet och vill utbilda dig till expert inom systemintegration av IT-säkerhetsprodukter. Du har förmågan att lösa komplexa problem och göra teknisk felsökning. Vidare är du duktig på att förmedla ett tekniskt budskap och kan uttrycka dig flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Din ansökan:
Mnemonic har valt att samarbeta med Thalamus i denna rekrytering, ring gärna ansvarig rekryterare Camilla Molander på 070-307 12 50 om du har frågor angående tjänsten. Vill du söka tjänsten ber vi dig göra det via vår hemsida www.thalamus.se.

Sista ansökningsdag är 2021-09-30 men då vi intervjuar fortlöpande kan tjänsten komma att tillsattas innan sista ansökningsdag.

Din nya arbetsgivare:
Hos Mnemonic får du möjlighet att göra en skillnad i det digitala samhället. Vi står för samarbete och informationsutbyte mellan olika aktörer i branschen, både nationellt och internationellt. Vi har utvecklat och bidragit till offentliga tjänster såsom passiv DNS, urlquery.net och secure DNS.

Våra medarbetare ges möjlighet och uppmuntras att bidra där vi professionellt kan göra en skillnad.

Vi kan erbjuda:
- Den mest spännande professionella IT-säkerhetsmiljön i Norden, där kompetens är av största vikt och du är omgiven av duktiga och hjälpsamma kollegor.

- Möjlighet att arbeta med landets största och mest spännande företag, både inom den offentliga och privata sektorn.

- Möjlighet att uppdatera dina kunskaper och personlig utveckling, i form av kurser, certifieringar och vidareutbildning.

- Konkurrenskraftiga villkor och bra pension och försäkringar.

- En arbetsgivare som uppskattar vikten av balans i livet och hjälper till att lösa praktiska problem i vardagen.

- Ett lönsamt och stabilt företag som ger resurser för innovation och utveckling av nya tjänster.

 

Dela detta jobb

Junior Nätverkstekniker med säkerhetsfokus

Thalamus AB