itjobb.se

Junior nätverkstekniker till Iver i Örebro

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-12-12

Ansök nu

Junior nätverkstekniker till Iver i Örebro

"Personligt engagemang, innovativa lösningar och kompetens i framkant, med målet att vara en långsiktig, hållbar IT-partner." - Bli en i teamet hos Iver när vi nu söker en junior nätverkstekniker!

Om tjänsten

Iver utvecklar och levererar tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig sektor. Iver är den personliga utmanaren på den nordiska IT-driftmarknaden. Med säte i Stockholm verkar Iver i Sverige och Norge med en agenda att fortsätta sin nordiska expansion, alltid nära kunden. Då Iver expanderar söker vi nu en junior nätverkstekniker.

Du kommer att få en gedigen introduktion på plats där du som nyanställd får arbeta vid sidan om två seniora medarbetare för att komma in i teamet och så småningom få eget ansvar. Iver investerar gärna i medarbetares kompetens genom utbildningsinsatser och det är endast du själv och din inställning som sätter gränserna för detta.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Iver.

Arbetsuppgifter

Företagets uppdrag är att sköta driften av kunders system, stora som små. Du blir en del av ett team med bred kompetens där du kommer att arbeta med såväl större som mindre utvecklingsprojekt med fokus på innovation och säkerhet.

Du kommer till exempel att:

  • Ta emot ärenden från kunder och arbeta i ärendehanteringssystem.

  • Ta fram nätverkslösningar och tjänster till kunder.

Tjänsten passar dig som är intresserad av att få växa i ett storsatsande företag inom IT-branschen. Du kommer att bli en del av ett sammansvetsat arbetslag med mycket energi. Här ställer alla upp för varandra och släpper gärna sitt eget uppdrag för att hjälpa en kollega som behöver stöttning. Varje dag kommer du att lära dig något nytt och Ivers vision är att när en medarbetare utvecklas - utvecklas hela arbetslaget.

Vi söker dig som

  • Har eftergymnasial IT-utbildning eller annan relevant utbildning. Det bedöms likvärdigt med erfarenhet från tidigare arbete inom serverdrift och kundkontakt.

  • Har några års erfarenhet och intresse för nätverk.

  • Har kunskap av IP-och Ethernetbaserade nätverk, FW/NGFW, LB/WAF, routingprotokoll och Linux.

  • Har goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikation sker på båda språken.

Det är meriterande om du har kunskap och/eller erfarenhet av Cisco, VXLAN, EVPN och SDN.

Som person har du ett brinnande IT-intresse som med stort engagemang gärna sätter dig in i problem för att få dem lösta på bästa sätt. Du har ett stort intresse för service och är inte rädd för att ta egna initiativ när det kommer till att hitta kreativa kundanpassade lösningar. Vi ser det som en självklarhet att du har en stor passion för IT och teknik. Du är inte rädd att ta ansvar och ställer gärna upp för kollegor om dem behöver hjälp eller stöttning.

Övrig information

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Information om företaget

Ivers ursprung finns i den framgångsrika fusionen mellan Candidator och DGC. Tillsammans har de, med EQT som ägare, vuxit sig starkare och förvärvat företagen Solid Park, Exeo och Ismotec. Iver utvecklar och levererar tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig sektor. Iver är den personliga utmanaren på den nordiska IT-driftmarknaden. Med säte i Stockholm verkar Iver i Sverige och Norge med en agenda att fortsätta sin nordiska expansion, alltid nära kunden.

Dela detta jobb

Junior nätverkstekniker till Iver i Örebro

Academic Work