itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Junior .NET utvecklare till Lime Go

Ansök nu

Junior .NET utvecklare till Lime Go

Lime Go Logo.jpg

Har du kunskap inom .NET och är dessutom hungrig & driven? Fortsätt läs!

I tjänsten som Junior .NET utvecklare till Lime Go kommer du löpande jobba med att förbättra kundupplevelsen genom att jobba med UI och planera hur man kan utveckla produkten framåt. Du kommer även ha fokus på att integrera produkten med andra datorkällor, system och verktyg.

Om Lime Go

Lime Go är ett dotterbolag till det mer välkända Lime Technologies och startades för att satsa på deras webbaserade CRM system. Lime Go är ett säljverktyg för små- och mellanstora företag. De har idag runt 1600 kunder i Norden med målet om att bli det mest användarvänliga CRM systemet i Europa.

Även om Lime Go är en del av det större Lime Group så kan man se det som en startup. Detta innebär att man får uppleva friheten och flexibiliteten med en startup men utan riskerna då de har en stor organisation i ryggen som bidrar till en ekonomisk trygghet. Du som anställd får alltså alla fördelar av en startup men utan riskerna på det personliga & ekonomiska planet.

Lime Go har ambitionen att bygga upp deras utvecklingsteam och söker därför efter fler utvecklare. Idag så jobbar tre personer på heltid med fokus på Lime Go, en CEO, en frontend utvecklare och en backend utvecklare. Dock så har man en större organisation på runt 350 personer som bidrar med kompetens och resurser från alla möjliga avdelningar i ryggen. Du kommer vara en nyckelspelare i Limes Gos resa och ha möjligheten att påverka och driva projekten framåt. 

Om dig

Vi söker efter dig som är nyexaminerad från en utbildning där du pluggat mycket programmering. Du har kanske läst datavetenskap, systemutveckling, datateknik eller motsvarande relevant utbildning. Under studierna har du studerat .NET ramverket och känner dig trygg i det.

Som person är du hungrig och driven. Du trivs i en miljö med högt i tak där man jobbar med stor frihet. Du tycker att det är spännande att få vara en del av en startup och drivs av att få vara med och bygga upp och utveckla företaget och produkten framåt!

Om gigget

Detta är ett konsultuppdrag, eller gig som vi kallar det på Gigstep. Du blir inledningsvis anställd av Gigstep med ambitionen att det ska leda till en anställning hos Lime Go efter du har visat vad du går för.

Lime har kontor på flera orter och du kan vara placerad i Lund, Stockholm, Göteborg eller Gävle. Eftersom teamet jobbar remote så kvittar det vilket av kontoren du sitter på. Välj själv det som passar dig bäst!

Startdatum är flexibelt för rätt kandidat men Lime erbjuder ett väldigt populärt traineeprogram som startar varje Augusti & Januari, så det kan vara fördelaktigt för dig som nyexaminerad om startdatum och start för traineeprogrammet matchar.

Dela detta jobb

logo
Junior .NET utvecklare till Lime Go

Gigstep