itjobb.se

Står du med ena benet inom IT och det andra inom ekonomi och vill hitta ett jobb där du får arbeta i gränslandet? Trivs du bäst i en koordinerande roll med ambition att på sikt ta en ledarroll eller är du den som vill jobba mer mot programmering och produktionsutveckling? Här är det du som sätter dina riktlinjer! På NordFin är utvecklingsmöjligheterna goda och beslutsvägarna korta. Det vi efterfrågar av dig? En flexibel, problemlösande och positiv inställning som går i linje med NordFins vision. Välkommen med din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för NordFin Capitals räkning Junior Operations Developer med inriktning mot ekonomi/finans och IT. Idag är sex personer verksamma inom bolaget, varav två personer är stationerade i Finland. Du kommer ha din bas på Stockholmskontoret, beläget i ett kontorshotell på Strandvägen, där du sitter tillsammans med en utvecklare, en CTO och en Senior Financial Controller.

NordFin Capital är nischade mot el-branschen och hjälper sina kunder med att optimera deras faktureringsflöden. Bolaget är i en expansiv fas och här har du möjlighet att komma in, visa framfötter och utvecklas tillsammans med bolaget. Du får möjlighet att bidra till, såväl som att själv utveckla arbetskulturen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och NordFin Capitals önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos NordFin Capital.

ARBETSUPPGIFTER

Som Junior Operations Developer kommer du initialt att arbeta som stöd för den dagliga produktionen. Detta genom att från ett IT-perspektiv hjälpa till med rapportering, fakturering och betalningar eller felsöka eventuella problem och arbeta i deras databaser för att säkerställa att allt ser rätt ut. När du har skapat en förståelse för processen finns det goda möjligheter att axla ett ansvar att förbättra och förfina processen. Detta kan du antingen göra genom att inta en mer projektledande roll där du har ett övergripande ansvar eller att själv programmera funktioner och förbättringar i våra system. Du kommer att arbeta i egenutvecklade system.

Mer specifikt kommer du att:

 • Lära dig alla delar i produktionen genom att arbeta med fakturering, betalningar och rapporter

 • Arbeta med SQL databaser för avstämningar, övervakning och eventuell felsökning

 • Utveckla script och moduler

Tjänsten passar dig som vill arbeta i en bred roll där det är du som skapar dina egna riktlinjer.

VI SÖKER DIG SOM

 • Har en relevant högskoleexamen inom ekonomi/finans eller IT

 • Har en förståelse för fakturaflöden som du förvärvat genom relevant arbetslivserfarenhet parallellt eller efter studier

 • Har kunskap i SQL och ett generellt tekniskt intresse

 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Det ses som meriterande om du har kunskap inom ett programmeringsspråk som gör att du har lättare att förstå och sätta dig in i produktutvecklingen.

Som person är du flexibel och lösningsorienterad. Du har ett prestigelöst förhållningssätt som gör att du hjälper till där det behövs i syfte att utveckla NordFin som bolag. Du trivs med att arbeta strukturerat och tar stort ansvar för dina dagliga arbetsuppgifter, i stort som smått. Vidare vill du vara med och sprida god kultur på arbetsplatsen och bidra till att stärka sammanhållningen kollegor emellan.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare (provanställning tillämpas)

 • Placering: Strandvägen 7A, Östermalm

 • Kontaktuppgifter: Josefin Nilsson, Rekryterare

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET

NordFin Captial AB hjälper svenska företag att förbättra sina faktureringsflöden. Med erfaren personal och smarta tekniska lösningar erbjuder NordFin Capital sina kunder faktura och reskontratjänster, belåning och fakturaköp. NordFin hjälper till i hela faktureringsflödet från fakturautskick, bokföring av betalningar, samt utskick av påminnelser och andra kravbrev.

Junior Operations Developer till fintechbolaget NordFin Capital

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2018-09-05

Ansök nu

Dela detta jobb