itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Junior Product Imaging Engineer till Axis!

Företag Gigstep
Ort
Utgår

2022-10-26

Ansök nu

Junior Product Imaging Engineer till Axis!

Är du nyexaminerad och vill jobba på en arbetsplats där kreativitet och nya idéer uppskattas? Då kommer här en fantastisk möjlighet för dig, nämligen chansen att få arbeta som Imaging Engineer. Som Imaging Engineer arbetar du med att utveckla övervakningskameror på Axis.

Axis erbjuder dig: 

 • Chansen att arbeta i en världsledande global organisation med goda möjligheter till utveckling.
 • En dynamisk miljö med väldigt varierande arbetsuppgifter. Eftersom man sällan stöter på samma problem och utmaningar kommer du ständigt att utvecklas och lära dig mer

Arbetsuppgifter:

På avdelningen Fixed Domes kommer du att arbeta i ett tvärfunktionellt produktorienterat team, där du är med och utvecklar bildsystemet i fixed dome kameror. Arbetet sker i små projektteam där du samarbetar nära med många olika discipliner så som firmware, mekanik, elektronik och produktionsteknik.

På avdelningen jobbar de inom produktionsteknikområdet, och behöver nu en ingenjör för att supportera industrialiseringen av Axis produkter. I rollen kommer du att stötta flera olika projekt med att använda Axis avancerade produktionsmaskiner, med fokus på IBAS II. Jobbet är delat i två delar, där ca hälften av tiden läggs till projektsupporten, och andra halvan är SW-utveckling av bildtester.

Dagligen kommer du att arbeta med integration av optik, sensorer och mjukvara för bildsystemet i kameror. Arbetet innebär en spännande kombination av teoretiskt och praktiskt arbete i någon av Axis bildlabb.

Om dig:

Du är nyexaminerad med erfarenhet av programmering i Python eller C/C++ med Linux som målsystem. Du är bekväm med att ofta vara den som entusiastiskt driver på för att få ihop en bra helhetslösning. Ca hälften av arbetet sker i projektform där ni tillsammans arbetar för att nå målen och resten av tiden är avsatt till programmering. Då tjänsten innehåller en hel del arbete i Axis labb är det viktigt att man har möjlighet att vara på plats på kontoret. Det är bra att känna till att möjligheten till distansarbete är begränsad.

Vi ser gärna att du har: 

 • Högskole eller civilingenjörsexamen med relevant IT, matematisk eller teknisk bakgrund
 • Erfarenhet av programmering i Python och/eller C/C++
 • Goda kunskaper i engelska

Det är meriterande om du har:

 • Intresse av optiska komponenter så som objektiv och sensorer
 • Erfarenhet av algoritmimplementering
 • Erfarenhet av data analys tex med Python och Jupyter notebook

Övrig information:

 • Start: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Lund, Ideon

Om Axis Communications

Axis creates network solutions that provide insights for improving security and new ways of doing business. Through continual innovation since 1984, Axis is the industry leader in network video, and offers products and services for video surveillance and analytics, access control, intercom and audio systems.

Axis celebrate diversity and are committed to creating an inclusive environment for all employees. Axis commitment to inclusion across gender, age, identity and experience drives us forward. Axis has more than 3,500 committed employees in over 50 countries and collaborates with partners worldwide to deliver customer solutions.

Together, we re-imagine tomorrow

För mer information, besök Axis hemsida

axis_logo_color_cmyk.png

Dela detta jobb

logo
Junior Product Imaging Engineer till Axis!

Gigstep