itjobb.se

Junior produktspecialist inom marknadsledande e-tjänsteplattform!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2020-07-18

Ansök nu

Junior produktspecialist inom marknadsledande e-tjänsteplattform!

Här är tjänsten för dig som brinner för IT och service och som vill arbeta med en spännande produkt och bli specialist på den. Vi erbjuder dig en roll på ett stabilt företag med väletablerade kunder. Om du trivs i en arbetsmiljö med öppet klimat, högt i tak och med mycket kundkontakt är detta jobb rätt för dig!

Om tjänsten

Vår kund är Sveriges största leverantör av systemlösningar för den kommunala marknaden samt marknadsledande i Sverige inom geografisk IT. Deras e-tjänsteplattform hjälper till att skapa e-tjänster för offentlig verksamhet och bland deras kunder finns idag 280 av Sveriges kommuner. Då de arbetar mycket mot offentlig sektor påverkas vår kund inte i så stor utsträckning av Corona. Framtiden ser ljus ut, blickar man framåt har de många långsiktiga projekt framöver.

Som junior produktspecialist kommer du arbeta med vår kunds e-tjänsteplattform. I starten på uppdraget kommer du få introduktion i produkten för att få en stabil grund. Stor del av arbetsuppgifterna består i att supportera produkterna inom e-tjänsteplattformen.

Detta är ett konsultuppdrag via oss på Academic Work. Uppdraget sträcker sig initialt på sex månader men det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som junior produktspecialist kommer du att få hjälpa vår kunds kunder framför allt när det gäller användar- och teknisk support, konsulting och även utbildning kan förekomma. Du arbetar i vår kunds kundserviceteam på åtta personer. Samarbete med produktägare av e-tjänsteplattformen ingår också som en del av arbetet.

Du kommer exempelvis att:

  • Ta hand om användar- och tekniska frågor som kommer in från kunder

  • Felsöka och supportera användare av produkten

Vi söker dig som

  • Från utbildning eller arbete fått goda kunskaper inom IT

  • Har kunskaper inom JavaScript eller Python

  • Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

  • Har ett gediget intresse för denna tjänst vilket du motiverar väl genom rekryteringsprocessen

Vi blir extra intresserade om du har erfarenhet av en liknande support-roll eller kunskaper inom e-tjänsteplattformar!

Som person är du:

  • Flexibel

  • Samarbetsvillig

  • Serviceinriktad

Övrig information

Start: Augusti

Omfattning: Heltid

Placering: Vastastan

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

Dela detta jobb

Junior produktspecialist inom marknadsledande e-tjänsteplattform!

Academic Work