itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior Project Lead! Bli en del av ett team och ett spännande utrullningsprojekt

Företag EdZa AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-23

Ansök nu

Junior Project Lead! Bli en del av ett team och ett spännande utrullningsprojekt


 


Project lead till SSP 
Mönstren för hur vi konsumerar är i stark förändring och även restaurangbranschen utvecklas och anpassas efter nya digitala beteende. Vi söker nu dig som vill vara med på en förändrings- och tillväxtresa i ett tidigt skede. Vår kund SSP (Scandinavian Service Partner) är mitt uppe i ett av de största och viktigaste projekten på länge för att kunna erbjuda sina kunder en ny upplevelse.

SSP är ett globalt företag som är experter på mat och dryck till alla människor som är i rörelse och på resande fot. SSP har verksamheter i 30 länder och finns överallt med sina restauranger och butiker oberoende om du skall ta ett flyg, hoppar på ett tåg eller tar en paus längs motorvägen. SSP har idag ett flertal egna koncept (ÄTA, Hunter Bar och the Oak Barrel) men också globala varumärken under licens såsom Burger King och Starbucks.

Då SSP varit framgångsrika och vunnit stora avtal för drift av restauranger, matställen samt kiosker på flygplatser i Sverige, Norge, Finland och Danmark kommer man nu genomföra ett större projekt för att rulla ut nya digitala processer och installationer som möjliggör en helt ny kundupplevelse. Som en första viktig del söker vi nu två digitala Project Leads som kommer att vara med och lägga grunden för ett lyckat projekt.


Projektteam
Projektet kommer att hålla högt tempo från första början och kommer att bestå av flera parallella delprojekt där restauranger och andra enheter skall digitaliseras och rätt utrustning för detta installeras. Därför kommer du att bli del av ett team som kommer att arbeta nära varandra och samverka. I utrullningsteamet kommer det att ingå:

 • Digital projektledare

 • Senior tekniker

 • Junior tekniker

Projektteamet i sig är en samverkan mellan SSPs digitala team och IT-avdelning men rollen som Project Lead kommer att innehålla stora delar interaktion med flera andra avdelningar i företaget.

Rollen
Rollen som Digital Project Lead innebär att du kommer att ansvara för den första delen i varje enhets uppsättning av digitala lösningar.  Restauranger, matställen och butiker utrustas med QR-koder, självutcheckning och betalningskiosker. Det ställer krav på att rätt information finns på plats, anpassningar till grafiska profiler, att personalen är utbildad på hur allt fungerar och inte minst att tidplanen hålls. Den digitala project leaden ansvarar för planering och implementation av de digitala delarna och lägger i samverkan med den seniora teknikern en plan för installation och driftsättning av de system som behöver vara på plats. Det är en roll där du både driver mot en tidplan, koordinerar, planerar och även utför delar av arbetet själv. Utmanande absolut, men vi kan garantera att du kommer att utvecklas och ställas inför nya utmaningar varje dag.

Arbetsuppgifter

 • Project Lead för nya enheter där du ansvarar för den digitala lösningen

 • Koordinera och interagera med interna avdelningar som är en viktig del av projektet

 • Förbättra funktionalitet i de befintliga digitala lösningarna

 • I dialog med enheterna säkerställa maximal nytta av systemen

 • Samverka och planera med installationsteamet

 • Externa kontakter med leverantörer av system och tjänstelösningar

 • Testning och justering av de digitala lösningarna

 • Ansvara för genomförande av utbildningar vid lanseringar

 • Ansvarig för att säkerställa att rätt information finns i alla led av organisationen

Om dig
Vi ser att du har en digital bakgrund kombinerat med förståelsen för en kunds resa ur ett konsumtionsperspektiv. Det är en varierande roll där vi också ser att du har en känsla för system och innehåll parallellt med planering och genomförande av egna konkreta uppgifter i projektet.

Som person är du:

 • Strukturerad

 • Problemlösande

 • Serviceinriktad

 • Samt har en god samarbetsförmåga

Vi söker dig som

 • Har arbetat med digitala lösningar med fokus på användaren

 • Har arbetat i projektform eller liknande

 • Har goda kunskaper i såväl svenska som engelska, detta då båda språken används i arbetet

 • Har goda kunskaper i Excel

 • Meriterande om du har erfarenhet från sortimentsansvarig och/eller restaurang


Projektet
Projektet kommer att löpa över 18 månader så vi söker dig som vill gå in i ett mer långsiktigt engagemang. Du kommer att rapportera till Head of Digital Nordics som också är ansvarig för den övergripande projektplanen. Du kommer att vara anställd av Ed:Za.

Att vara en del av samarbetet mellan SSP och Ed:Za innebär att du kommer att få rätt stöd och fokus för att du skall utvecklas på bästa sätt. Vi arbetar alltid utifrån våra hörnstenar – Tydliga mål och rätt coachning. Tillsammans med ditt driv och ambition blir det en kraftfull kombination.

Välkommen med din ansökan!
Tror du att detta skulle passa dig, eller kanske någon du känner? Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, tveka därför inte - utan skicka in din ansökan redan idag!

Har du några frågor eller funderingar relaterade till tjänsten och processen är du varmt välkommen att kontakta oss på Ed:Za.

Dela detta jobb

Junior Project Lead! Bli en del av ett team och ett spännande utrullningsprojekt

EdZa AB