itjobb.se

Junior projektledare till Nethouse sökes!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-26

Ansök nu

Junior projektledare till Nethouse sökes!

”Att kommunicera mycket och vara extra tydlig med vad man vill är superviktigt som projektledare” – så lyder ett citat från en av Nethouse medarbetare. Vi söker dig som vill ta nästa steg i karriären och som har en fallenhet för att inspirera och entusiasmera andra. Välkommen med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten

Genom rätt kunskap, med ett stort engagemang och en hög kvalité är Nethouse företaget som utvecklar affärer och verksamheter genom smart teknik. Nethouse gör vad som krävs för att göra verklig skillnad för sina kunder när det kommer till smartare, lönsammare och effektivare system. Här erbjuds du en inspirerande arbetsplats med hög förändringstakt och korta beslutsvägar. Tillsammans med trevliga och kompetenta kollegor driver du Nethouse arbete vidare.

Du erbjuds

 • En arbetsplats där du kan utvecklas både personligt och kompetensmässigt
 • En central roll på företaget där du axlar ett stort och spännande ansvar
 • Att bli en del av ett seniort team där det finns mycket värdefull kunskap att hämta

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som teknisk projektledare kommer du att ansvara och koordinera olika projekt åt Nethouse kunder. Projekten varierar i storlek och tidsomfång. Även projektdeltagarna varierar och kan vara mellan 2–10 stycken som besitter olika specialistkunskaper. Under projektens gång rapporterar du till en styrgrupp som har det övergripande ansvaret.

Du kommer exempelvis att:

 • Skapa aktivitetslistor och projektplaner som du sedan ser till efterföljs
 • Planera, koordinera, leda och genomföra tilldelade kundprojekt
 • Föra möten och kontinuerliga dialoger med kollegor och kunder
 • Till viss del arbeta operativt i projekten

Tjänsten passar dig som är redo för nästa steg i karriären och som motiveras av att leda andra samt har förmågan att få med sig andra. Ditt stora tekniska intresse och intresse för att utvecklas i rollen som projektledare gör dig perfekt för denna tjänst. För att komma in i rollen på bästa sätt kommer du att få en introduktion där du även tilldelas en mentor som ska finnas där som stöd vid frågor. Projektledarna som arbetar i dagsläget består av ett seniort team där det finns mycket värdefull kunskap att hämta. På sikt kommer rollen som projektledare även innefatta ett budgetansvar.

Vi söker dig som

 • Har en universitets eller högskoleexamen inom förslagsvis systemvetenskap, datavetenskap, civil/högskoleingenjör med inriktning datateknik
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då båda språken krävs i kontakt med kunder och kollegor
 • Har ett stort tekniskt intresse och kunnande

Det är mycket meriterande om du har tidigare ledarerfarenhet. Det behöver nödvändigtvis inte vara inom IT-projekt utan även exempelvis kårordförande eller ledare för ett idrottslag anses meriterande. Det viktigaste är att du har drivkraften och intresset av att leda andra.

Som person ser vi att du är:

 • Ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt
 • Resultatinriktad och motiveras av uppsatta mål
 • En lagspelare som värdesätter affärs- och kundnytta högt

Övrig information

 • Start: Augusti

 • Omfattning: Heltid, 8-17

 • Placering: Nethouse nybyggda lokaler i Örebro

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nethouse önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Nethouse är ett IT- och konsultbolag som jobbar med affärskritiska lösningar. Rätt teknik använd på rätt sätt kan kraftigt förbättra en verksamhet eller ett företags konkurrenskraft. Nethouse är företaget som hjälper kunder att utveckla sina affärer inom IT och nå nya mål med rätt teknik på rätt plats. För hos Nethouse finns kunskapen och engagemanget som krävs för att göra verklig skillnad med hjälp av smart teknik!

Dela detta jobb

Junior projektledare till Nethouse sökes!

Academic Work