itjobb.se

Junior QA-testare till ett äventyrligt spelbolag!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-06-07

Ansök nu

Junior QA-testare till ett äventyrligt spelbolag!

Vi söker dig som har ett stort intresse för spel och vill jobba på ett kreativt och innovativt spelbolag som är helt olikt andra företag. Här får du jobba med spel som älskas av tjejer världen över. Till rollen som QA-testare söker vi dig som vill gå in i en junior roll som testare. Uppdraget sträcker sig till augusti, men för rätt person finns det möjlighet att stanna långsiktigt!

About the role

Hos vår kund arbetar personer från många olika länder. De är passionerade, kreativa och älskar att jobba tillsammans för att skapa roliga spelupplevelse för tjejer världen över. För att du ska komma in i rollen fort kommer du få en mentor och sedan jobba i ett team med tre andra personer. Ni kommer tillsammans arbeta för att släppa deras produkt på iOS.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs gärna mer om vårt konsulterbjudande.

Job duties

Som QA-testare är du ansvarig för att spåra produktens fel eller problem. Du kör olika tester på produkten för att säkerställa att den uppfyller fastställda standards och sedan spåra bugrapporter genom Jira.

Du kommer till exempel att:

  • Utföra testfall
  • Manuell testning på spelet (functional, regression, exploratory, destructive och smoke testing)
  • Skriva tydliga bugrapporter i Jira och spåra dem tills de är lösta
  • Ge feedback till utvecklare och produktägare gällande testutfall

We are looking for

  • Har ett stort intresse för spel och kan styrka det genom arbetslivserfarenhet, utbildning eller projekt
  • Har mycket goda kunskaper i engelska, i tal och skrift.

Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom spelutveckling/speldesign eller IT. Vidare är det även meriterande om du har erfarenhet av manuella tester och Jira.

Som person är du analytisk, snabblärd och har god förmåga att kommunicera med andra. För att trivas på företaget ser vi också att du verkligen brinner för spel!

Sök tjänsten genom att skicka in ditt CV och en motivering till vad som lockar med denna roll.

Övrig information

  • Start: Omgående, dock senast om en månad
  • Placering: Stockholm City
  • Omfattning: Heltid (40 timmar/vecka) inledningsvis till augusti men gör du ett bra jobb finns det goda möjligheter till förlängning.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Junior QA-testare till ett äventyrligt spelbolag!

Academic Work