itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior releasekoordinator till Skandia

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Junior releasekoordinator till Skandia

Nu finns möjlighten att arbeta på en av Sveriges ledande banker i en utvecklande och intressant roll som processkoordinator. Gillar du att lösa problem och driva projekt samt har en koordinerande förmåga och är nyfiken, då är detta rollen för dig. Välkommen med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten

Vår kund Skandia har i mer än 160 år erbjudit männsikor ekonomisk trygghet. Här kommer du till ett företag som bidrar till ett hållbart värdesskapande som siktar på att vara det ledande pensionsbolaget på marknaden. Skandia söker nu en junior releasekoordinator som ska ingå i deras releaseteam bestående av tre kollegor. Skandia som mång andra företag expanderar i och med digitaliseringen och behöver din hjälp för att kunna växa. Är du junior och vill växa i din roll samt inom Skandia är detta rollen för dig.

Du erbjuds

 • En gedigen utbildning av erfarna kollegor
 • Möjlighten att som junior utvecklas och växa hos Skandia
 • En långsiktig tjänst

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen planerar och genomför du releaser tillsammans med företagets utvecklingsteam och release-specialister. Du samordnar genomförandet av produktionssättningar, följer upp och utvärderar genomförda releaser. En viktig del i arbetet är att ansvara för att kvalitetssäkra produktionssättningar för att minimera risken att förändringar påverkar produktionssystem.

Teamet består av tre drivna, sociala och kompetenta kollegor och tillsammans är teamet i centrum för att säkerställa företagets produktionskvalité. De utvecklar och anpassar kontinuerligt release- och change processen för att svara mot verksamhetens krav på leverans, effektivitet och uppföljning samt rapportering.

Arbetsuppgifterna ställer stora krav på att kunna driva, planera och strukturera sitt arbete. I rollen arbetar du tillsammans med övriga intressenter mot gemensamma mål, och förmår att justera planer om mål och förutsättningar förändras. Då rollen innebär mycket samarbete och stötta kollegor bör du ha god samarbets- och kommunikationsförmåga, och vara pedagogisk. Du behöver trivas med att ha många bollar i luften och har ett stort driv.

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning inom teknik eller alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Har ett brinnande intresse för IT och service
 • Flytande kunskap i både svenska och engelska i såväl tal som skrift då båda språken används i rollen

Meriterande

 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta agilt
 • Har arbetslivserfarenhet eller studerat projektledning
 • Arbetslivserfarenhet imon IT

Som person har du hög social kompetens, är stresstålig och serviceinriktad. Därtill är du flexibelkundorienterad och har en god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid balansen mellan färdighet, kunskap och personlighet.

 

 

 

Övrig information

 • Start: V. 34
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Kungsholmen, Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

Dela detta jobb

Junior releasekoordinator till Skandia

Academic Work