itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior solutions architect till en global industrikoncern!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-03-02

Ansök nu

Junior solutions architect till en global industrikoncern!

Vill du vara en del av en branschledare inom cybersecurity och driva viktiga projekt framåt? För att ligga steget före utvecklingen omvandlar nu vår kund deras cybersecurity organisation till något ännu större - en möjliggörare för deras globala och teknikkunniga verksamhet. Vill du vara med på deras resa? Skicka då in din ansökan idag då urvalet sker löpande!

About the role

Som junior solutions architect tillhör du vår kunds plattformsteam som är ansvariga för all AD infrastruktur, med över 40 000 användare över hela världen. Tillsammans med teamet kommer du att arbeta med att designa, underhålla och förbättra vår kunds tjänster och produkter för Identity and Access Management (IAM) och se till så att de passar deras strategi framåt.

Du erbjuds

 • Introduktionsprogram där du introduceras till dina kunniga kollegor, får kunskap om vår kund som företag, de interna systemen och din roll i stort.

 • Kompetensutveckling löpande där du få ta del av utbildningar inom området för din roll.

 • Tätt samarbete med en mentor och närmsta konsultchef på Academic Work för löpande coaching och stöttning. Allt för att ge dig möjlighet att utvecklas på ett såväl professionellt som personligt plan.

 • En stor frihet att forma ditt eget arbete och det är verkligen utvecklande – både för din egen karriärväg och för balansen mellan arbete och privatliv.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

We are looking for

 • Har en eftergymnasial utbildning inom IT, förslagsvis med inriktning mot infrastruktur, drift, nätverk eller liknande

 • Har goda kunskaper i Active Directory

 • Har grundläggande förståelse för Identity and Access Management (IAM)

 • Har flytande språkkunskaper i engelska

Det ses som meriterande om du har kunskaper i något programmeringsspråk.

Som person komminucerar du lätt med människor och bygger förtroendefulla relationer, samtidigt som du är skicklig på att förklara teknisk information på ett sätt som gör att alla förstår. Du bidrar gärna med egna idéer och förslag till teamet och har en stor vilja att ständigt utvecklas. Vidare har du en bra samarbetsförmåga och trivs i att arbeta i team.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Upplägg: Konsult hos Academic Work i ett år och sedan en anställning hos vår kund, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet

 • Placering: Stockholm

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Junior solutions architect till en global industrikoncern!

Academic Work