itjobb.se

Junior support-medarbetare med intresse för IT och teknik till Bisnode!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-06-06

Ansök nu

Junior support-medarbetare med intresse för IT och teknik till Bisnode!

Med ett intresse för IT och service kommer du långt hos Bisnode! I deras kundtjänst-team får du arbeta brett i ett team med stark gemenskap samtidigt som du får alla förutsättningar att fortsätta utvecklas inom företaget. De vill att alla medarbetare tänker utanför ramarna och kommer med innovativa förslag på hur de kan utvecklas och bli mer moderna så passa på att söka tjänsten redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker en support-medarbetare till Bisnodes huvudkontor i Solna. Som ny medarbetare kliver du in i rollen som 1st line och får ta del av en gedigen introduktion där både kollegor och chefer finns nära till hands vid frågor. Du kommer att bli du introducerad inom Bisnodes produktutbud och det går alltid att bredda din expertis inom företaget. Din fortsatta utveckling mot att bli mer senior följer en karriärstrappa och de ser fram emot ett långsiktigt samarbete tillsammans med dig.

Din närmsta chef beskriver sitt ledarskap som väldigt öppet där hon litar på sina medarbetare, och teamet ser ofta till att hitta på roliga saker tillsammans. På kontoret sprids mycket positiv energi och de ser ofta till att fira allt som går att fira.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Bisnode. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter att bli förlängd/överrekryterad på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som support-medarbetare kommer du arbeta i stordata-miljöer och hantera supportärenden inom ditt teams ansvarsområde. Du kommer även att:

 • Leverera data till kunder
 • Lösa tekniska problem
 • Hantera kreditfrågor i diverse system, både från privat- och företagskunder
 • Besvara ärenden via mail och telefon

Vi söker dig som

Vi söker dig som har erfarenhet av servicerelaterat arbete, en god datavana och intresse för IT/teknik. Tidigare arbete inom kundtjänst alternativt inom support ses här som extra meriterande. Utöver det ser vi gärna att du har:

 • Goda kunskaper i Officepaketet

 • Kunskap inom engelska och svenska, både skriftligt och muntligt, eftersom dessa språk används i rollen dagligen

Det är meriterande om du…

 • Har kunskap inom Salesforce eller annat CRM-system

Som person är du:

 • Snabblärd och vill alltid göra ditt bästa
 • Flexibel
 • Serviceminded

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Maj 2020

 • Omfattning: Heltid, långsiktigt

 • Lön: Enligt överenskommelse

 • Placering: Stockholm, Frösunda

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

Bisnode finns idag i 19 europeiska länder och är en av Europas ledande leverantörer av affärsinformation. Totalt är de är omkring 2 100 medarbetare i Europa, varav 550 arbetar i Sverige. De har sitt huvudsäte i Stockholm och deras expertområden är kreditinformation, marknadsinformation samt affärsinformation. De består till 46 procent av kvinnor och till 54 procent av män varav medelåldern är 34 år.

Dela detta jobb

Junior support-medarbetare med intresse för IT och teknik till Bisnode!

Academic Work