itjobb.se

Logga

Junior supporttekniker till Borås

Ort
Utgår

2021-06-21

Ansök nu

Junior supporttekniker till Borås

Har du god servicekänsla, ett brinnande IT-intresse och vill arbeta med IT-support? Då är detta tjänsten för dig. Vi söker nu en junior supporttekniker till ett uppdrag hos en av våra kunder i Borås som är en av de ledande aktörerna inom IT och digitalisering i Sverige. De hjälper företagskunder att digitalisera sin verksamhet för att vara fortsatt konkurrenskraftiga i framtiden med hjälp av värdeskapande tjänstepaketeringar inom IT. 

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Dina arbetsuppgifter
Den huvudsakliga arbetsuppgiften kommer vara att supportera företagets kunder och felsöka uppkommande problem i deras Servicedesk.

I arbetsuppgifterna ingår även:

  • Hantering av inkommande beställningar och incidenter via telefon och ärendehanteringssystem 

  • Felsökning och installation av servrar (tjänster och operativsystem) samt felsökning och installation av klienter.

  • Administration av användarkonton och behörigheter

Din profil och kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av support och har arbetat i en liknande roll alternativt kommer direkt från relevant högskoleutbildning/YH-utbildning inom IT.

För att bidra till ett positivt klimat på arbetsplatsen passar du för denna tjänst om du har en god kommunikativ förmåga, är lösningsorienterad, ansvarsfull, positiv samt håller en hög servicenivå. Du är en person söker utveckling och vill växa i din roll framåt. 

Du bör även ha erfarenhet av följande:

  • Active Directory

  • Remote Desktop

  • Exchange

  • Windows 10

  • Office 365

  • OS X (meriterande)

Låter detta intressant? Ansökningar hanteras löpande så tveka in att registrera din ansökan redan idag! 

Vad vi erbjuder
Förutom vårt härliga gäng av konsulter och kollegor får du som anställd hos Centric alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi sätter stort värde i att våra medarbetare utvecklas och höjer sin kompetens. Vi erbjuder därför alla våra konsulter möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan där vi bekostar såväl studiematerial samt certifieringar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges bästa IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med över 370 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner hundratals e-böcker på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Dela detta jobb

Logga
Junior supporttekniker till Borås

Centric Professionals AB