itjobb.se

Junior Supporttekniker till Modis Göteborg

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2019-07-27

Ansök nu

Junior Supporttekniker till Modis Göteborg

Är du junior inom IT och söker nästa utmaning inom området? Modis Göteborg söker nu efter juniora supporttekniker för kunds räkning. Detta är ett spännande uppdrag med stora möjligheter till att bredda din kompetens inom området och utvecklas inom IT. Sök omgående då urvalet sker löpande!

Arbetsbeskrivning:

Denna tjänsten är placerad i Torslanda där man sitter i ett öppet kontorslandskap i ett större team och tar emot inkommande samtal via telefon. De interna aktörerna som ringer in är i behov at IT-support och komplexiteten av frågorna kan variera. De kan exempelvis ringa in med användar- och lösenordshantering, Microsoft Office-frågor, Windows-frågor, VPN-problem, Active Directory mm. Från start kommer du att få en utbildning under två veckor som kommer ge dig gedigen kunskap men också efter utbildningen finns det möjlighet att söka fram lösningar via vår kunds kunskapsdatabas. Detta är en heltidstjänst som är förlagd från måndag till fredag under kontorstider.

Vem söker vi:

Huvudfokus för denna tjänsten är att du har ett genuint och brinnande intresse för IT. Du tycker det är roligt att på ett pedagogiskt vis hjälpa andra och du tycker det är spännande med problemlösning. Då telefonen är ditt primära arbetsredskap känner du dig bekväm med det. Det är ett krav att du kan svenska obehindrat i både tal och skrift. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet från tidigare liknande roller eller om du har IT-utbildning från gymnasiet eller YH/KY.

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet, våra nätverk och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT/Teknik-konsult- och specialistmarknaden. Vår verksamhet har sin grund i våra värderingar och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 600 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant?

Sök då in till oss på Modis så snart som möjligt! Vi hanterar ansökningar löpande. Du ansöker via vårat formulär på våran hemsida.

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Modis är eller konsultrollen så är du välkommen att skicka mail till Alexandra.Andersson@modis.se

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Nyckelord

Supporttekniker, 1st-line, Windows Remotetekniker, IT-support, IT, Juniora supporttekniker, Servicedesk, Service desk analyst, Kundtjänst, Helpdesktekniker, First Line, First Line supporttekniker, First Line support, Teknisk support, Supportmedarbetare, IT-supporttekniker, IT supporttekniker, IT support, Helpdeskansvarig, Juniora supportteknikermedarbetare, Kundtjänstmedarbetare, 1st line support, 1:st line supporttekniker, Serviceenheten, Kundservicepersonal

Dela detta jobb

Junior Supporttekniker till Modis Göteborg

Modis Sweden AB