itjobb.se

Junior supporttekniker till Sinch AB

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-06-07

Ansök nu

Junior supporttekniker till Sinch AB

Med ett intresse för IT och service kommer du långt hos Sinch! I deras IT-support får du arbeta brett i en kultur som präglas av stark gemenskap och glädje. Samtidigt får du alla förutsättningar att fortsätta utvecklas inom företaget! De vill att alla medarbetare tänker utanför ramarna och kommer med innovativa förslag på hur de kan utvecklas och bli mer moderna. Om detta låter som du, så passa på att söka tjänsten redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker för Sinch AB:s räkning en driven supporttekniker med placering i Stockholm. I rollen kommer du att arbeta med firstline – och secondline support till organisationens interna medarbetare och teamet som i dagsläget består av 12 personer behöver nu förstärkning då bolaget växer.

Här får du möjligheten att lära dig mer inom Azure och Amazon web Services och för dig med stort IT- intresse finns breda utvecklingsmöjligheter både internationellt och nationellt. Här arbetar du med kompetenta kollegor där målet är att lära sig, utvecklas och tillsammans hitta bästa lösningen. Du blir en del av ett team där du får mycket frihet och intentionen är ett långsiktigt samarbete.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sinch AB. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig löpande. Som introduktion kommer du att gå bredvid en senior kollega för att efter en tid börja arbeta mer självständigt.

För den här tjänsten rekryterar vi mycket på motivation tjänsten och Sinch som bolag, så vi rekommenderar dig att skicka in ett personligt brev med din ansökan för ökade chanser att gå vidare i processen.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som supportmedarbetare kommer du ansvara för att ge support till organisationens interna medarbetare över hela världen genom att ta emot ärenden av olika karaktär från ärendenhanteringssystemet. I supporten arbetar du tillsammans med kollegor för att vara behjälplig med att lösa problem relaterade till IT och teknik.

Du kommer till exempel att:

Agera first line- och second line support

Installera och reparera datorer

Svara samt lösa ärenden i IT-supporten

Felsöka hård- och mjukvara

Kontohantering i Active Directory och stödsystem

Dokumentera lösningar/guider för att förenkla sitt egna samt IT:s jobb

Tjänsten passar dig som vill utvecklas på ett bolag i framkant av nya tekniker. För dig som ser en karriär inom IT är detta en perfekt möjlighet att få en fot in på ett bolag där du kan uvecklas långsiktigt.

Vi söker dig som

Minst 1 års erfarenhet inom ett supportrelaterat yrke innefattande erfarenhet från nedan områden:

Goda kunskaper om klient OS (MAC OS och Windows)

Goda kunskaper om Office 365

Goda kunskaper i felsökning av hårdvara samt utbyte av komponenter (Ram, HDD etc.)

Erfarenhet av att arbeta i Microsoft Active Directory

Erfarenhet av support för mobila enheter (Smartphones)

Du behöver även tala och skriva flytande i det engelska språket då detta är organisationens koncernspråk och det huvudsakliga arbetet kommer ske på språket.

Det är meriterande om du har en god förståelse för Microsoft miljö i allmänhet och om du har studerat en eftergymnasial utbildning inom IT.

Som person gillar du problemlösning och trivs med att ta mycket eget ansvar. Du har en god social förmåga och anpassar ditt arbete utifrån ärendens karaktär. Samtidigt tycker du om att ge en god upplevelse till användarna genom att uttnyttja din pedagogiska förmåga när du förklarar lösningar till problem. I rollen krävs det även att du arbetar kvalitetsmedvetet och att du därför utför arbetsuppgifter från start till mål utan att bortse från detaljer. I och med Sinch framåtsträvande kultur krävs det att du för att uppnå detta är genuint ordningssam och ser stolthet att ha en arbetsplats där ordning är viktigt, men självklart inte blodigt allvar.

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Stockholm, Sinch Huvudkontor på Kungsholmen

  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sinch önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

  • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

Sinch AB är ett serviceföretag som inriktar sig främst på telekommunikation- och molnkommunikation. Företaget kopplar utvecklare och företag till människor för att förenkla integrationen med global kommunikation inklusive data, röst och sms i appar, affärsprocesser och IOT-enheter. Läs mer om företaget på hemsidan: Sinch AB

Dela detta jobb

Junior supporttekniker till Sinch AB

Academic Work