itjobb.se

Junior systemadministratör till en av Sveriges storbanker!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-23

Ansök nu

Junior systemadministratör till en av Sveriges storbanker!

En av Sveriges storbanker väljer nu att satsa på ny kompetens hos juniora och drivna individer. Här får du chansen att bredda dina kunskaper i ett seniort team med strukturerad IT-infrastruktur där långsiktiga utvecklingsmöjligheter finns! Du får chansen att arbeta med både drift, förvaltning och applikationsutveckling kombinerat med att du kommer ha mycket kontaktytor. Låter det intressant för din del? Läs då vidare och sök tjänsten redan idag!

Om tjänsten

Rollen som systemadministratör inleds likt en traineetjänst, för att du ditt första halvår ska få alla förutsättningar att bredda dina kunskaper så mycket som möjligt! Inledningsvis får du en introduktion som du kombinerar med ca. 40 % arbete inom drift och förvaltning av företagets system. Introduktionen sker av dina kollegor som du får skugga under dina första två månader inför att du blir mer självständig. Därefter kommer du bredda dina kunskaper inom bland annat applikations och-systemutveckling i olika team. I teamet du slutligen kommer tillhöra sitter i dagsläget 4 st stordatautvecklare och 2 st krav & testare. Du kommer att vara med o starta upp ett krossfunktionellt leveransteam på avdelningen "pension och försäkring" som arbetar med bland annat Cobol, databaser och .Net, där kulturen kännetecknas av stark gemenskap. De ser alla mycket fram emot att välkomna en ny kollega in i teamet!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med drift och förvaltning av infrastruktur för en produkt som heter Infogix. Infogix är en inköpt programvara som används vid avstämningar/jämförelser av data. på sikt kommer rollen att breddas för att involvera mer system och-applikationsutveckling. Du arbetar på avdelningen "pension och försäkring" där vi arbetar enligt SCRUM och agilt arbetssätt. Ärenden kommer från en prioriterad backlog och ärenden kan handla både om att möta behov från interna användare och externa parter

Du kommer exempelvis att:

 • skapa, underhålla och bygga vidare på databaser

 • Produktionssätta nya tabeller

 • Uppdatera certifikat

 • Övervaka körningar

Vi söker dig som

Vi söker dig som har läst en IT-relaterat utbildning och som har ett stort intresse för IT och databaser. Vidare talar du svenska och engelska i tal och skrift då båda språken används i det dagliga arbetet. Det är meriterande om du har kunskap inom…

 • Programmering

 • Oracle-administration

 • Unix/Linux-script

 • Har intresse för bank/finans/pensioner/försäkringar

Som person är du snabblärd och vill alltid göra ditt bästa! Då detta är ett företag som vill se dig testa dig fram och våga ta egna initiativ i din nya roll, krävs det att du är kommunikativ och problemlösande i ditt arbetssätt. Tjänsten passar dig som har stora ambitioner, är öppensinnad och som ser utmaningar som utvecklingsmöjligheter.

Övrig information

 • Start: Omgående, rekryteringsprocessen förväntas vara klar i slutet på juni, men start kan komma att ske i början på augusti.

 • Omfattning: Heltid, 38,5 h/veckan

 • Placering: Stockholm, Solna, Arenastaden

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

Dela detta jobb

Junior systemadministratör till en av Sveriges storbanker!

Academic Work