itjobb.se

Junior systemtestare till ledande företag inom järnväg!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-04-16

Ansök nu

Junior systemtestare till ledande företag inom järnväg!

Företaget är en internationellt ledande aktör inom järnvägsteknik som arbetar för rörlighet genom innovation. Här söker vi dig med ett stort intresse för järnvägsbranschen som vill arbeta på ett företag där frihet under ansvar förespråkas. I rollen kommer du arbeta med testverifikationer genom manuella tester. Vill du arbeta i en roll som bidrar till samhällsnyttan kan det här vara något för dig! Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

Academic Work söker en systemtestare för vår kunds räkning som nu är i expansionsfas. Företaget är en internationellt ledande aktör inom järnvägsteknik. De arbetar med hela järnvägslösningar, allt från tåg till delsystem och signalteknik. Företaget arbetar för att möjliggöra världens ständigt växande behov av hållbar rörlighet genom innovation. Genom att kombinera teknik och prestanda bryter de kontinuerligt ny mark i hållbar rörlighet. Detta genom att erbjuda integrerade lösningar som ger stora fördelar för operatörer, passagerare och miljön.

Inledningsvis kommer du få en handledare som introducerar dig i arbetsuppgifterna, följt av en individanpassad introduktion beroende på dina tidigare kunskaper och erfarenheter.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som systemtestare kommer du ingå i ett team på cirka 5 personer som arbetar med signalsystem för järnvägar runt om i Sverige. I denna roll kommer du testa signalsystemen till tågen och säkerställa signalerna genom manuella tester. Utifrån en färdig kravspecifikation och standardiserat regelverk verifierar du signalsystemet vid ställsystem. Du arbetar både individuellt och i team, där det gemensamma målet är att fortsätta uppfylla hög säkerhet för transporten.

Du kommer till exempel att:

 • Arbeta med felsökning i simuleringen

 • Köra manuella tester av signalsystemet

 • Arbeta med förberedelsearbete, dokumentation och följa mallar och testprotokoll.

 • Du kommer även att medverka på externa möten i rollen

Tjänsten passar dig som har ett genuint intresse för järnvägsbranschen och vill utvecklas i en roll på ett internationellt företag.

Vi söker dig som

 • Har erfarenhet av manuella tester

 • Har ett intresse för järnvägsbranschen och signalteknik

 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, då både används dagligen i både tal och skrift

 • Har en förståelse för nätverk och felsökning

 • Har ett gediget intresse för denna tjänst vilket du motiverar väl i din ansökan och genom processen

Det är meriterande om du:

 • Har tidigare erfarenhet av signalteknik och nätverk

 • Har erfarenhet av Linux

Som person är du självgående där du förväntas kunna driva ditt arbeta framåt och våga ta egna initiativ i dina arbetsuppgifter. Du har en god förmåga att arbeta individuellt och tillsammans i team där du kommer ha stöd från dina kollegor. Vidare gillar du att arbeta med problemlösning och att forma en god struktur i ditt arbete. Då du kommer arbeta med olika projekt parallellt ser vi även att du har ett flexibelt förhållningssätt och anpassar dig under arbetsprocessen.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Stockholm

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Junior systemtestare till ledande företag inom järnväg!

Academic Work