itjobb.se

company logo

Brinner du för systemutveckling och vill vara med och forma ett framgångsrikt utvecklingsteam? Är digitalisering, maskininlärning och tekniker som bygger på artificiella neuronnät något som intresserar dig? Är du i början av din karriär eller har något års erfarenhet av liknande arbete och söker nya utmaningar? Då kan tjänsten som systemutvecklare vara något för dig! Brightlabs står inför en spännande resa och för dig med ett genuint intresse för nyteknik och systemutveckling finns möjligheten att förverkliga dina tankar och idéer till färdiga produkter. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en driven och talangfull Junior Systemutvecklare till Brightlabs med placering centralt på Brahegatan i Stockholm.

Brightlabs bygger och utvecklar egna digitala företag utifrån Software as a service-lösningar (SaaS). Med hjälp av denna teknik hjälper de företag att utveckla innovativa och digitala produkter. Brightlabs har i dagsläget två olika produkter på marknaden. HomeMaker var den första produkten som utvecklades och det är en digital molntjänst för hantering av tillval, standardhöjning och eftermarknadsärenden inom bygg- och fastighetsindustrin. HomeMaker har för närvarande använts i över 200 olika byggprojekt.

Voxo är en plattform som genom maskininlärning och AI-principer extraherar värdefulla insikter från konversationer och gör om tal till text. Den identifierar, summerar och visualiserar information genom analyser av röstinspelningar, vilket leder till att användare får en bra översikt och sammanfattning av sina möten.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Brightlabs.

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som systemutvecklare kommer du att vara en nyckelperson i ett agilt team där ni tätt jobbar tillsammans och stöttar upp varandra där behov finns för att alltid uppnå önskat resultat. För dig som brinner för programmering, har ett stort driv och som vill utvecklas är detta en fantastisk möjlighet där du får chans att växa in i rollen och på bolaget.

På Brightlabs ser deras tekniska miljö ut som följande:

 • Backend: Java ,Groovy ,Grails, Spring, Node.js, Elasticsearch, MySQL, Amazon Aurora

 • Frontend: Javascript, Typescript, Angular, HTML, CSS,

 • Servermiljö: Amazon Web services, Linux

I rollen som systemutvecklare kommer du att arbeta med att:

 • Utveckla och implementera back- och front-end kod. Vi söker dig som är flexibel i ditt arbetssätt och har ett intresse av att jobba fullstack

 • Hjälpa till att projektleda releaser, samarbeta med produktägare, sätta planeringar och ha en kontinuerlig dialog med supporten

 • Ständigt förbättra och automatisera utvecklingsprocesser

 • Utforska och införa ny teknik för att öka produktiviteten för innovation och utveckling

Tjänsten passar dig som är väldigt trygg i din tekniska kompetens och som vill ta dig an en ansvarsfull roll. Du är kunnig i flertalet programmeringsspråk och kan visa upp projekt som du arbetat med under studierna eller från tidigare arbetsplatser. Rollen som systemutvecklare är dynamisk och varierande. För att lyckas i rollen bör du vara kommunikativ, driven och nyfiken för att ta lead på utvecklingsuppdrag och driva dem från analys till implementation.

VI SÖKER DIG SOM

 • Har en stor teknisk kompetensbredd och goda kunskaper i flertalet objektorienterade programmeringsspråk som du förvärvat genom relevant utbildning/och eller tidigare arbetslivserfarenhet.

 • Har ett intresse av att arbeta med framväxande tekniker som maskininlärning och natural language processing (NLP)

 • Är bekväm att arbeta med webbservrar och databaser

 • Har en god förståelse för hela systemutvecklingsprocessen från design och konstruktion till test och implementation

 • Behärskar förmågan att kommunicera och prata teknik med andra delar av organisationen

 • Har mycket goda kunskaper i antingen svenska eller engelska

Det är meriterande om du:

 • Har erfarenhet inom databehandling, datastrukturer och algoritmer

Som person är du lösningsorienterad och tekniskt nyfiken. Du trivs i en flexibel och aktiv arbetsmiljö, har en positiv attityd samt ser utmaningar som möjligheter. Vidare ser vi att du är kommunikativ, lyhörd och trivs att arbeta med utmanande projekt.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid.

 • Omfattning: Heltid.

 • Placering: Brahegatan, Stockholm

 • Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och DeLavals önskan är att alla frågor angående tjänsten hanteras av oss.

 • Sök tjänsten genom knappen nedan. Vår urvalsprocess är löpande och annonsen kan stängas innan rekryteringsprocessen är avslutad om vi har kommit vidare till intervjufasen.

 • Vi hanterar inte ansökningar via e-post, men om du har frågor om tjänsten är du välkommen att maila oss på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se och vi kommer att svara under kontorstid. Ange annons-ID:et i ämnesraden. För allmänna frågor om våra rekryteringsprocesser är vi ofta tillgängliga i vår chattfunktion på vår web under vardagar. Ta gärna kontakt med oss där!

OM OSS

Academic Work är the Home of Young Professionals. Det innebär att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på universitet eller har avslutat dina studier och är i början av din karriär. Du kan arbeta som konsult på ett visst uppdrag, rekryteras direkt av en av våra kunder genom vår rekryteringstjänst eller starta din karriär genom att arbeta internt på något av våra kontor. Hitta mer information på vår hemsida www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Du kan läsa mer om Brightlabs och deras två produkter här

Junior systemutvecklare till Brightlabs!

Ansök nu

Dela detta jobb