itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior systemutvecklare till Expisoft i Täby

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-02-05

Ansök nu

Junior systemutvecklare till Expisoft i Täby

Vill du vara med och skydda dem som skyddar nationen? Expisoft levererar några av de mest komplexa IT säkerhetslösningarna på marknaden som används av försvaret samt nationella och internationella företag. Vi söker dig som är i början av din karriär och intresseras av teknik, komplexa system och problemlösning i alla dess former!

Om tjänstenVilka är Expisoft?

Expisofts första kodrad skrevs i ett garage fullt med egenbyggda servrar och Linux burkar hemma hos bröderna Stefan och Fredrik. Brödernas passion för problemlösning och teknikintresse ligger som grund för Expisofts kultur, något som har uppskattats av de som följt med företagets utveckling. Men allt handlar inte om teknik - hos Expisoft välkomnas du av en familjär miljö som kantas av gemenskap både på och utanför jobbet t.ex. gemensamma frukostar, go-fika och andra aktiviteter. Vad säger teamet?

"Det är trevligt att arbeta i ett glatt gäng som vi är på Expisoft och det är även mycket givande att känna att man är en del av någonting större, att bidra till att bygga morgondagens cyberförsvar." - Eliza, Projektledare & Affärsområdeschef militärteknik

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Hos Expisoft kommer du till ett team där utvecklingen sker i agila projekt. Som junior utvecklare kommer du vara en del av ett team med flera seniora kollegor vilket betyder att du kommer få goda chanser att utvecklas i rollen, för att på sikt ta dig an mer avancerade arbetsuppgifter.

Kodbasen är bred där de flesta applikationer är skrivna i C++ men även Java och C samt webbapplikationer i PHP. För denna roll lägger vi ingen större vikt vid vilka språk du har arbetat med sedan tidigare. Det viktigaste för Expisoft är att du är en självgående och hjälpsam person med ett brinnande intresse för programmering.

Vi söker dig som

 • Som antingen har en utbildning inom systemutvecklingsområdet eller är helt självlärd. Oavsett utbildning, bakgrund och arbetslivserfarenhet så tror vi dock att du hållit på med datorer länge och vill ta nästa steg i rollen som utvecklare.

 • Goda kunskaper inom C++ programmering

 • För denna tjänst krävs svenskt medborgarskap då Expisoft arbetar med försvarsrelaterade projekt.

 • Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet från IT-säkerhetsområdet, CTF, reverse engineering, smarta kort, kryptering etc.

Som person är du:

 • Strukturerad
 • Ansvarstagande
 • Problemlösande

Övrig information

 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Täby
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Expisofts önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Expisoft är ett svenskt programutvecklingsföretag och en av Sveriges mest erfarna aktörer inom IT-säkerhetsområdet. Vi har utvecklat olika identitets- och säkerhetsprodukter under flera företagsnamn (Bull, Integris, Steria) sedan början av 1990-talet och nu utvecklas produkterna vidare under vårt eget namn Expisoft Secure Access. Vår produktfamilj möter samtliga svenska och europeiska IT-säkerhetsstandarder inom Elektroniska ID, PKI, CA och VPN området.

Våra kunder återfinns främst hos större organisationer inom offentlig förvaltning, försvaret samt medelstora och stora företag, såväl i Sverige som internationellt.

Vår teknik hjälper företag och myndigheter att skydda sina arbetsplatser, sina nätverk och sin information mot olika IT-säkerhetsrelaterade hot som bedrägeri, stöld eller manipulering av information, otillbörlig användning, intrång m.m.

Med en bra informationssäkerhet kan affärsprocesser effektiviseras och verksamhetssystem göras tillgängliga för fler användare, kunder och partners samt från andra platser, exempelvis hemmet eller mobilt.

Dela detta jobb

Junior systemutvecklare till Expisoft i Täby

Academic Work