itjobb.se

Junior systemutvecklare till Tieto

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-03-22

Ansök nu

Junior systemutvecklare till Tieto

Som junior systemutvecklare på Tieto kommer du få ett varierande arbete med möjlighet att förvalta, vidareutveckla och supportera en av Tietos största kunder. För att du ska få lära och utveckla din kompetens så mycket som möjligt får du en dedikerad mentor och ingår i ett team med god laganda. Tveka inte att skicka in din ansökan idag då urvalet sker löpande.

Om tjänsten

Academic Work söker för Tietos räkning en systemutvecklare som ska arbeta med en av Tietos största kunder Stockholm Stad.

Tieto har ett långsiktigt åtagande gentemot Stockholm Stad där de ansvarar för att deras personal kan använda sina IT-system med säkerhet och god användbarhet. Affären är en betydande del av en av Tietos avdelningar Tieto Welfare och är ett mycket viktigt avtal för Tieto. Teamets främsta uppgift är att vidareutveckla och förvalta Stockholms Stads sociala system som består av ett antal moduler vilka stöttar olika delar av dess sociala verksamhet.

Du kommer vara del av ett team där samarbete och omtanke värderas högt. Teammedlemmarna besitter en hög kompetens, är bra på att stötta varandra och ser nu fram emot att välkomna en ny medlem till teamet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Tieto. Tietos intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare kommer du att ha varierande arbetsuppgifter, delta i olika projekt och arbeta med ett SCRUM-inspirerat arbetssätt.

Du kommer till exempel att:

 • vidareutveckla, förvalta och testa moduler och integrationer i Stockholm Stads sociala system som primärt är byggda i Powerbuilder, Java, .NET, C++, Sharepoint
 • bidra till förbättringsarbete inom leveransen

Tjänsten passar dig som vill få in en fot på och bli en del av Nordens största IT- tjänsteföretag med stora utvecklingsmöjligheter. Du får arbeta i ett motiverat och kreativt team med korta beslutsvägar där de strävar efter att utvecklas och ha roligt tillsammans. Visar du framfötterna, finns möjligheterna.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom systemutveckling, datavetenskap eller liknande. Du har erfarenhet av systemutveckling och vill ha ett omväxlande arbete med både nyutveckling och förvaltning. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Du har

 • kunskap inom något av PowerBuilder, .NET, Java, C++, Sharepoint eller XML.
 • stort intresse och nyfikenhet för att lära dig nya områden och tekniker

Vi blir extra intresserade om du har

 • erfarenhet av stora system och förvaltning
 • erfarenhet av att arbeta i agila projekt

Som person är du kommunikativ, analytisk och brinner för problemlösning. Du är flexibel och anpassar dig till nya förutsättningar och möjligheter. Vidare är du en lagspelare som ser till gruppens bästa samtidigt som du självständigt driver ditt eget arbete framåt. Du tar egna initiativ och kommer med förbättringsförslag och är med och bidrar till att Tieto Welfare når nya höjder.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Värtahamnen

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tietos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

Tieto är ett av Nordens största IT-tjänsteföretag och erbjuder helhetslösningar för näringsliv och offentlig sektor. Företaget verkar på global nivå inom produktutveckling samt via globala leveranscenter. Vår kund levererar IT-tjänster inom en rad olika branscher, exempelvis telekom och skogsindustrin. Företagets mål är att utveckla företag och samhälle med hjälp av IT samt skapa möjligheter för deras kunder att transformera sina verksamheter. De tror på utveckling och resultat som märks samt ett kundorienterat fokus i sina utvecklingsprocesser och samarbeten.

Dela detta jobb

Junior systemutvecklare till Tieto

Academic Work