itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior systemutvecklare till Trafikverket

Ansök nu

Junior systemutvecklare till Trafikverket

Till Trafikverket söker vi nu en junior systemutvecklare som vill vara med och forma framtidens infrastruktur. Du kommer arbeta inom Trafikverkets K2 applikationer och vid start får du en gedigen introduktion och utbildning för att komma in i rollen på bästa sätt. Startdatum är snarast möjligt och urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som systemutvecklare kommer du att bli en av fem systemutvecklare och ingå i ett självgående team som utvecklar och förvaltar Trafikverkets K2 Applikationer för verksamheten. Teamet består idag av fyra medarbetare som är placerade i Göteborg. Rollen är bred med varierande arbetsuppgifter där du arbetar med många olika typer av system/applikationer. Just nu bygger Trafikverket upp sin egen kunskap och erfarenhet inom K2-plattformen och du kommer att vara en av nyckelspelarna i detta. Här välkomnas du till ett team med mycket kunskap och erfarenhet och som junior kommer du få möjlighet att växa in i rollen med hjälp av utbildningar på plattformen.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

K2 är en processautomationslösning som hjälper Trafikverket att utveckla och distribuera processapplikationer (arbetsflöde). Viktiga funktioner inkluderar formulärinföring, rollbaserad åtkomstkontroll och rapportering. Din roll som K2-utvecklare på Trafikverket är att bygga och driva affärsapplikationer på K2-plattformen (BPM, Business Process Management). Du kommer att modellera, manipulera och exponera information från flera källsystem och integrera dem med andra Enterprise teknologier. Här får du möjlighet att delta och bidra i till den fantastiska digitaliseringsresa som pågår och du kommer arbeta nära tillsammans med andra kollegor i ett agilt arbetssätt.

Vi söker dig som

 • Har en universitets- eller högskoleutbildning inom systemutveckling alternativt annan utbildning och erfarenhet inom IT som vi bedömer likvärdig

 • Har minst något års aktuell arbetslivserfarenhet av databaser i MS SQL Server samt inom systemutveckling i Visual studio och C#

 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då det används i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du har:

 • Aktuell erfarenhet och/eller kunskap av att utveckla i SharePoint

 • Aktuell kunskap från HTML/CSS/JavaScript

Som person är du:

 • Problemlösande

 • Självgående

 • Har god samarbetsförmåga

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Borlänge

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om Trafikverket på deras hemsida: Trafikverket.

Dela detta jobb

Junior systemutvecklare till Trafikverket

Academic Work