itjobb.se

Är du i början av din karriär och söker efter ett arbete inom både Teknik och Butik? Har du dessutom ett stort intresse för teknik och brinner för att överträffa kundens förväntningar? Då kan detta vara möjligheten för dig!
 

Rollen
Vi söker åt en kunds räkning en Junior Tekniker/Butiksmedarbetare till deras shop-in-shop i Jönköping! Denna tjänst innebär framförallt bemötande och service mot kunder i butik och lättare uppgifter inom teknik, så som:
- göra bedömningar i enskilda skadefall
- sköta kontakten med försäkringsbolag
- göra kostnadsbedömningar- och förslag
- beställa reservdelar
- administrativa uppgifter som efterföljer föregående arbetsuppgifter
- packning och leveranser

Det finns goda möjligheter för rätt person att utvecklas inom företaget inom sina intresseområden. Arbetstiderna är i dagsläget 9-18, måndag till fredag, men då högsäsongen är i antågande kan även kvällar och helger bli aktuella.
 

Du erbjuds
Ett arbete med varierande arbetsuppgifter men framförallt mycket personlig kundkontakt! Du får dessutom möjlighet att arbeta inom en organisation som genomsyras av teknik och deras spännande produkter!
 

Din profil
För att passa i rollen som tekniker/ butiksmedarbetare ser vi att du har följande kvalifikationer;
- god it-vana
- flytande i tal och skrift i såväl svenska och engelska
- tidigare erfarenheter från en liknande tjänst, gärna inom service


Rollen kräver inga förkunskaper men då den kan komma att innefatta både arbete inom teknik och kundbemötande är det av stor vikt att du har ett genuint intresse för teknik samt som person är noggrann då kvaliteten står i fokus. Du brinner även för kundkontakt och att överträffa kundens förväntningar. Som person ser vi dig som social med sinne för humor som trivs i en arbetsmiljö med högt i tak och samtidigt arbeta i ett högt tempo utan att noggrannheten och kvaliteten påverkas.
 

Intresserad?
Låter detta som ett kliv i karriären för dig? Då vi har ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas innan slutdatum. Sök redan idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Rebecka Eklund på telefonnummer 040- 611 07 70.

Logga

JUNIOR TEKNIKER/BUTIKSMEDARBETARE!

Företag Temp Team
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-29

Ansök nu

Dela detta jobb