itjobb.se

testing företagslogga

Junior Test Engineer - Embedded Systems

Företag ÅF
Ort
Utgår

2018-09-01

Ansök nu

Junior Test Engineer - Embedded Systems

Om jobbet

Nu söker testteamet i Solna en junior kollega och vi hoppas att du är den vi letar efter!

Hos oss möter du ett glatt gäng konsulter och tekniskt utmanande uppdrag inom många olika branscher.Som testare inom inbyggda system arbetar du med kvalitetssäkring av hårdvarunära kod, program och system. Arbetet innefattar både automatiserade tester och manuella. Uppdragen kan finnas både i våra lokaler i Solna eller ute hos kund.

Exakt vilket uppdrag just du skulle bli aktuell för kan vi tyvärr inte svara på. Vi rekryterar nämligen sällan till specifika uppdrag. Fördelen med det är att du som konsult kan vara med och styra mot vilket uppdrag/teknik/bransch just du vill jobba inom.

Vem är du?

För denna tjänst letar vi främst efter en person som vill utvecklas inom test. För någon ny i arbetslivet kan det vara svårt att veta detta. Låt oss därför beskriva dig som skulle passa för just test. Du är en person som har lätt för att se helheten och anta ett helikopterperspektiv, samtidigt som du har öga för detaljer. Du är en i grunden teknisk och nyfiken person. Du är den typen av person som har sönder saker, bara för att se hur de fungerar. De som är duktiga på just testning är också de som har förmågan att tänka utanför lådan och komma innovativa lösningar på tekniska problem.

Några krav har vi dock:

  • Du ska ha en akademisk examen som högskole-/civilingenjör. Förmodligen inom datateknik, teknisk fysik, elektroteknik, mekatronik eller liknande.
  • Du har minst ett års arbetslivserfarenhet inom mjukvaruutveckling. Har du arbetat med test är detta självklart en fördel men det är inget krav.
  • Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

START: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid

Skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

PLATS: Stockholm

Som konsultbolag pratar vi även mycket om konsultmässighet och lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som konsult på ÅF ser vi att du är initiativtagande, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor

Lisa Nerell
+46 105051593
lisa.nerell@afconsult.com

Dela detta jobb

testing företagslogga
Junior Test Engineer - Embedded Systems

ÅF