itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

JUNIOR UTVECKARE TILL SWISSLOG

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-07-01

Ansök nu

JUNIOR UTVECKARE TILL SWISSLOG

Swisslog växer och nu letar vi efter företagets nästa Utvecklare. Vi söker dig som junior där din passion för programmering är av största vikt. Du välkomnas till ett bolag med god sammanhållning och där varje arbetsdag är rolig och utmanande. Så vill du bli en del av ett internationellt bolag med flera karriärsvägar, där du kommer vara med och skapa morgondagens logistikflöde - Då ska du fortsätta läsa annonsen.

Om tjänsten

Swisslogs befinner sig i framkant vad gäller framtidens intralogistik och nyskapande teknik. Deras kunder befinner sig främst inom logistikbranschen, vilka de hjälper med tekniskt avancerade logistiklösningar. Företaget har sitt huvudkontor i Buchs, Schweiz, och erbjuder automationsprodukter och tjänster i mer än 25 länder. Utvecklingsteamen i Göteborg växer och vill därför anställa fler Utvecklare.

Du kommer bli en del av Software Engineering-teamet, som består av tekniska ledare och mjukvaruutvecklare. Du kommer få en mentor som stöttar dig under din första tid och resten av ditt team finns alltid tillgängliga för frågor. Swisslog har först en kortare introduktionsfas där du får lära dig grunderna i deras mjukvara och därefter kommer du tillsammans med en kollega först utföra enklare uppgifter i projekt och stegvis ta dig an mer komplexa uppgifter.

Du erbjuds

 • Kontoret i Partille, med ca 100 medarbetare, bjuder på en välkomnande atmosfär. Här är det högt i tak med utrymme för diskussioner kring olika idéer och projekt.

 • Swisslog erbjuder en långsiktighet och stora möjligheter att växa inom företaget. Tjänsten ger dig, som befinner dig i början av din karriär, en bred och stabil grund att bygga vidare på.

 • Gruppaktiviteter arrangeras på veckobasis, vilket inkluderar tennis, innebandy eller lunchlöpning!

Du kommer börja din anställning som Konsult via Academic Work men vid gott samarbete finns stora möjligheter att bli anställd direkt hos Swisslog längre fram. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med Swisslogs egna produkt SynQ, som är hjärnan i det automatiserade lagret, som beräknar när och hur man ska plocka ordrar och lagra in för att optimera flöden och lagerhållning. De flesta projekt är olika och det finns många roliga problem att lösa; flödena i lagret skall optimeras, databasbelastningen skall balanseras och användarupplevelsen skall bli den rätta. Det kan också handla om integrering av produkten AutoStore eller höglagerkranar, till stora projekt där man kombinerar flera subsystem som lättgodskranar, palleterare, skyttlar, plockstationer och mycket annat.

Vi söker dig som

 • Har minimum en högskoleexamen inom datavetenskap, automation, mekatronik, eller motsvarande

 • Har kunskaper inom Java och ett stort intresse av att utvecklas inom programmering

 • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då detta krävs i det dagliga arbetet

Som person är du:

 • Bra på att samarbeta

 • En problemlösare

 • Ansvarstagande

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Brodalsvägen 13, 433 38 Partille

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swisslogs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Information om företaget

Läs mer om Swisslog här!

Dela detta jobb

JUNIOR UTVECKARE TILL SWISSLOG

Academic Work