itjobb.se

Logga

Junior utvecklare

Företag ATTENTEC AB
Ort
Utgår

2018-07-20

Ansök nu

Junior utvecklare

Hos oss får du jobba som konsult inom systemutveckling. Vi brinner för utveckling i alla former och arbetar alltid med kunden i fokus. Vårt mål är att göra våra kunders produkter och tjänster framgångsrika.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har civilingenjörsexamen eller motsvarande och har ett brinnande intresse för programmering. Kanske har du spelprogrammerat, bidragit till open source-projekt eller har egna projekt på GitHub.

Du har erfarenhet av något eller några av följande språk;  C, C++, Java, C#, Javascript, Scala, Python, D, Rust, Clojure eller Haskell samt en vilja att utveckla dig i de du inte kan idag. Erfarenhet av agilt arbetssätt är meriterande.

För att trivas och passa som utvecklare på Attentec behöver du vara noggrann, kreativ och målfokuserad. Du har en förmåga att se helheten samt gillar att diskutera med både kunder och dina teammedlemmar. Din motivation kommer av att du får prova på flera olika arbetsuppgifter och projekt. För att lösa problem tar du egna initiativ och du är en strukturerad problemlösare. Du arbetar bra i team och ser det som en självklarhet att samarbeta för att nå bästa resultat.  Goda kunskaper i svenska och engelska är nödvändiga.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig som vill jobba hos oss intressanta och varierande arbetsuppgifter, duktiga och sympatiska kollegor och en härlig företagskultur. Här får du snabb återkoppling på den mjukvara du bygger och ser tydligt resultatet av ditt arbete. Här får du möjlighet att vidareutveckla dig inom aktuella områden som internet of things, strömmande media eller molnbaserade tjänster. Du kommer vara en viktig del i arbetet med att göra våra kunders produkter och tjänster världsledande.

Dela detta jobb

Logga
Junior utvecklare

ATTENTEC AB