itjobb.se

Logga

Junior utvecklare

Ansök nu

Junior utvecklare

Vi är Attentec. Vi är ett 60-tal konsulter inom mjukvaruutveckling fördelade på två kontor i Linköping och Stockholm. Vi fokuserar på kompetens inom internet of things och strömmande media. Vårt mål är att vara den bästa arbetsplatsen för engagerade, innovativa utvecklare. Vi vill ge våra konsulter bästa möjliga förutsättningar både att utveckla sig själva och att leverera långsiktiga lösningar med hög kvalitet till våra kunder.

Till vårt kontor i centrala Stockholm söker vi fler juniora utvecklare. Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör och har ett brinnande intresse för programmering. Kanske har du spelprogrammerat, bidragit till open source-projekt eller har egna projekt på GitHub.

Du har erfarenhet av något eller några av följande språk:  

  • C
  • C++
  • Java
  • C#
  • Javascript
  • Python

Du har en vilja att utveckla dig i de du inte kan idag.

För att trivas och passa som utvecklare på Attentec behöver du vara noggrann, kreativ och målfokuserad. Du har en förmåga att se helheten samt gillar att diskutera med både kunder och dina teammedlemmar. Din motivation kommer av att du får prova på flera olika arbetsuppgifter och projekt.

För att lösa problem tar du egna initiativ och du är en strukturerad problemlösare. Du arbetar bra i team och ser det som en självklarhet att samarbeta för att nå bästa resultat.  

Goda kunskaper i svenska och engelska är nödvändiga. Erfarenhet av agilt arbetssätt är meriterande.

Vad erbjuder vi?

På Attentecs kontor i Stockholm är vi idag ca 15 anställda. Här får du möjlighet att jobba med intressanta och varierande arbetsuppgifter inom systemutveckling. Du får duktiga och sympatiska kollegor och en härlig företagskultur.

Läs mer om hur är det att jobba på Attentec

Vill du blir en av oss?

Dela detta jobb

Logga
Junior utvecklare

ATTENTEC AB