itjobb.se

Junior utvecklare inom front-end till Bildupphovsrätt!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-10-02

Ansök nu

Junior utvecklare inom front-end till Bildupphovsrätt!

Bildupphovsrätt är organisation för professionella konstnärer, fotografer och illustratörer. Just nu befinner sig Bildupphovsrätt i en spännande digital resa och letar därför efter en ny talang till sitt IT-team! Här erbjuds du en härlig arbetsplats i ljusa lokaler centralt på Söder. Låter det som någonting för dig? Skicka in din ansökan idag!

Om tjänsten

Bildupphovsrätt är en icke vinstdrivande organisation med målet att främja bildskapares ekonomiska och upphovsrättsliga intressen. Idag representerar de fler än 9000 direktanslutna upphovspersoner i Sverige och genom sina systerorganisationer runt 100 000 bildskapare över hela världen. Bildupphovsrätt befinner sig just nu i en spännande digitaliseringsfas och behöver därför utöka sitt IT-team.

Som utvecklare hos Bildupphovsrätt kommer du att vara med i utvecklingen av deras administrativa system och webben. I rollen kommer du att jobba med front-end i nära samarbete med slutanvändarna. Du kommer att vara en del av Bildupphovsrätts IT-team, idag bestående av en systemarkitekt och en projektledare. Då teamet är litet finns stora möjligheter för dig att bidra och påverka.

Du erbjuds

 • En spännande arbetsplats med trevliga kollegor där du får arbeta nära verksamheten

 • Möjlighet att få vara med och påverka val av system och språk

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I rollen som Utvecklare kommer du att:

 • Arbeta med att utveckla och optimera företagets system och webb

 • Samarbeta med kollegor i verksamheten för att lyckas skapa så användarvänliga lösningar som möjligt

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område

 • Har goda kunskaper i Visual Studio och .NET

 • Talar och skriver svenska flytande

Som person är du nyfiken och bidrar gärna med förslag till lösningar. Du tycker om att samarbeta och har inga problem att vara bryggan mellan IT och verksamheten.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Södermalm, Stockholm

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Bildupphovsrätt är en ekonomisk förening som har som mål att främja bildskapares ekonomiska och upphovsrättsliga intressen. Vi representerar fler än 9 000 direktanslutna upphovspersoner i Sverige samt organisationerna: Konstnärernas Riksorganisation, Svenska Fotografers Förbund, Svenska Tecknare, Journalistförbundet, Svenska konstnärsförbundet och Bildleverantörernas förening. Dessutom företräder Bildupphovsrätt cirka 100 000 utländska bildupphovspersoner genom de systerorganisationer vi samarbetar med. Bildupphovsrätt följer svensk och internationell upphovsrättslagstiftning.

Dela detta jobb

Junior utvecklare inom front-end till Bildupphovsrätt!

Academic Work