itjobb.se

Junior utvecklare med intresse för cloud till Tre

Ansök nu

Junior utvecklare med intresse för cloud till Tre

Som Junior Cloud Engineer hos Tre kommer du som har något års erfarenhet av programmering få möjlighet att ta nästa steg och utvecklas inom cloud. Du kommer få ett skräddarsytt utbildningsupplägg, en mentor och erfarna kollegor som ser fram emot att dela med sig av sin kunskap till dig. Skicka in din ansökan idag då urvalet sker löpande.

About the role
Som Junior Cloud Engineer arbetar du i ett team om ca. 5 personer bestående av utvecklare och arkitekter. Teamets mål är att bygga så bra utvecklings- och produktionsmiljöer som möjligt för utvecklarna, och du kommer arbeta med en mängd olika verktyg för att göra det. Teamet består av ett gäng cloud entusiaster som strävar efter att ständigt vara i framkant. Teamet bär på en stor erfarenhet och kunskap inom området, men då tekniken snabbt utvecklas lär sig även dina kollegor längs vägen. Du kommer därför att få stort utrymme att testa nya tekniker och även komma med förslag och inputs på vilka lösningar som ska användas. Teamet samarbetar ofta i par för att på bästa sätt stötta varandra och bibehålla det gemensamma lärandet.

”Vi arbetar med teknik i framkant och utforskar ständigt det senaste inom cloud. Vi är ett litet team som jobbar tätt ihop och lär oss av varandra.” -Utvecklare i teamet

Under ditt första år arbetar du som konsult via Academic Work hos Tre. Tillsammans skapar vi ett skräddarsytt upplägg med utbildningar och mentorer, allt för att du ska få utvecklas på bästa sätt.

Du erbjuds

 • Introduktionsprogram där du introduceras till dina kunniga kollegor, får kunskap om Tre som företag, de interna systemen och din roll i stort.

 • Skräddarsytt utbildningsupplägg med löpande kompetensförsörjning genom lärarledda utbildningar och E-learnings i olika tekniker. Utbildningarna kommer anpassas efter dig och kommer exempelvis handla om molnlösningar, CI/CD och DevOps.

 • Tätt samarbete med en mentor och närmsta konsultchef på Academic Work för löpande coaching och stöttning. Allt för att ge dig möjlighet att utvecklas på ett såväl professionellt som personligt plan.

 • Träning med dina kollegor där du post pandemin kommer kunna nyttja Tre:s egna gym

 • Flexibla arbetstider då det är helt okej att börja tidigare för den morgonpigga eller komma in lite senare för den som hellre är uppe sent på kvällen

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Job duties

I rollen som Junior Cloud Engineer kommer du tillsammans med ditt team:

 • Bygga molnbaserad infrastruktur och kod

 • Sköta administration och underhåll i molnet

 • Se över olika verktygs- och teknikalternativ

 • Distribuera och hantera molnresurser, säkerhet, processer, övervakning, varningar och liknande.

Är du nyfiken på vilken teknikstack du kommer arbeta inom?
Tre arbetar främst med operativsystemet Linux.

Programmering sker i Java, Node.js, typescript, Python, Bash Shell Scripting mm.

Vidare används Azure, Pulumi, CI/CD tools (Github actions/CircleCI) och Kubernetes.

We are looking for

 • En eftergymnasial utbildning inom IT

 • Ca. två års erfarenhet av någon form av utveckling, exempelvis Frontend/Java/Typescript

 • Intresse och vilja att lära sig mer inom cloud och bygga infrastruktur via molnet

 • Mycket goda kunskaper i engelska, i tal och skrift

Det är meriterande om du har arbetat i flera av teknikerna som nämns ovan.

Som person är du orädd, nyfiken och har lätt att lära dig nya tekniker. Du bidrar gärna med egna idéer och förslag till teamet och har en stor vilja att ständigt utvecklas. Att hitta lösningar på problem är något som du drivs av och när du får göra det tillsammans med andra trivs du extra bra.

Övrig information
Start: Våren 2021, enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, långsiktigt uppdrag

Upplägg: Konsult hos Academic Work i ett år och sedan en anställning hos Tre, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet

Placering: Globen, Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tre:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Client information
Läs gärna mer om hur det är att arbeta på Tre HÄR.

Dela detta jobb

Junior utvecklare med intresse för cloud till Tre

Academic Work