itjobb.se

Junior utvecklare till Core IT!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Junior utvecklare till Core IT!

CoreIT är ett dynamiskt företag i expansiv fas som söker dig som vill vara med på denna resa. Har du kunskap i .NET och C# samt tycker om kundkontakt? Då kan du mycket väl vara den vi söker. Ta chansen och sök redan idag, vi jobbar med löpande urval!

Om tjänsten

Academic work söker nu en systemutvecklare till CoreIT i Örnsköldsvik.

CoreIT arbetar för att hjälpa kunden att bli effektivare inom sin kärnverksamhet med stöd av IT. De är specialiserade på tjänster inom bland annat systemutveckling, molntjänster, systemlösningar och produktlösningar. Som en del av CoreIT blir du en viktig del av en grupp på tio personer som ser fram emot att välkomna ytterligare en person till avdelningen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos CoreIT. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen som systemutvecklare kommer du tillsammans med ditt team arbeta för att leverera skräddarsydda IT-lösningar till kund i olika projekt. Du kommer därför ha nära kontakt med kund och för att på bästa sätt förstå deras behov kommer arbetet kommer ske både internt på kontoret och externt ute hos kund.

För att söka denna tjänst så är utbildning inget krav. Finns intresset och talangen kan det räcka med nått års erfarenhet inom utveckling!

Vi söker dig som

Vi söker dig med stort intresse för programmering och som gärna har kontakt med kunder. Vidare ser vi att du har:

  • Goda kunskaper inom .NET och C#, kunskaper som du fått genom studier, genom egna projekt eller tidigare arbetslivserfarenhet

  • Behärskar det engelska och svenska språket i tal och skrift

  • B-körkort

Vi ser det som positivt om du behärskar Vb.net och webforms

Som person är du:

  • Problemlösande
  • Självgående
  • Serviceinriktad

Övrig information

  • Start: Enligt överenskommelse

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Örnsköldsvik

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Core IT:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

CoreIT är ett IT-kunskapsföretag specialiserat på tjänster inom infrastrukturkonsulter, systemutveckling, molntjänster, support/ServiceDesk, webb och marknadsföring, systemlösningar och även produktlösningar.

Dela detta jobb

Junior utvecklare till Core IT!

Academic Work