itjobb.se

Tar du examen i vår, eller är nyligen utexaminerad, inom data-, systemvetenskap eller liknande områden? Söker du en arbetsplats där stor tillit ställs till dig som medarbetare och där du får möjligheten att utforma ditt eget arbetssätt, med frihet under ansvar i kombination med utveckling av ditt teknikintresse? Är du dessutom kunnig inom C#, SQL, Javascript och brinner för att hjälpa kunder? Då är jobbet som utvecklare hos oss något för dig! 

Om oss 
Crediflow är en ledande aktör inom elektroniskt dokumentutbyte och du erbjuds en spännande tjänst på ett företag som ligger i framkant inom sitt område. Sedan vi startade har vår ambition varit att förenkla och effektivisera företags affärsprocesser, genom att förenkla utbytet av elektroniska dokument. Oavsett vem de vill skicka till eller ta emot från erbjuder vi ett enkelt och effektivt sätt att hantera företagens dokument på – hela vägen från order till betalning. Våra anpassningsbara och skalbara lösningar innefattar bästa praxis inom ekonomi, logistik och IT.

Om tjänsten 
Crediflow är inne i en expansiv och spännande fas och behöver nu förstärka med en ytterligare en utvecklare. Vi söker en entusiastisk och driven person med ett genuint IT- intresse till vårt utvecklingsteam, som kan ge våra kunder bästa service samt hjälpa till att stärka Crediflow på den svenska och nordiska marknaden.

Vi erbjuder dig att vara del i ett professionellt team med höga ambitioner, som präglas av entusiasm och optimism, och där det ges goda möjligheter till personlig utveckling.

Du kommer på vecko-/dagligbasis att få ärenden fördelade av projektledaren baserade på din kompetens och kapacitet. Därefter ansvarar du själv för ärendet, men du kommer ha kollegor som stöttar upp dig vid behov.

Rollen kommer att innebära att du jobbar med flera olika projekt samtidigt, vilket så klart är både roligt och omväxlande men som samtidigt ställer stora krav på ordning och reda.

Tjänsten innefattar att du arbetar med Crediflows plattform där du felsöker, konfigurerar, utvecklar och sätter upp nya kunder, samt hanterar tillhörande systemadministration.

Vi söker dig som:

  • Har en relevant utbildning eller kunskap inom sökparametrarna.
  • Har grundläggande kompetens inom C#, SQL och Javascript, samt har en stark drivkraft att utvecklas inom dessa områden
  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
  • I denna roll värdesätter vi även dina personliga egenskaper högt. Du har ett genuint intresse för systemutveckling.

Vi söker dig som är noggrann, självständig och ansvarstagande. Det innebär att du tar stort ansvar för det du tar dig an, och säkerställer hög kvalitet i det du gör. Du är en orädd problemlösare som vill ta egna initiativ och bidra med såväl din personliga utveckling, som för Crediflow i stort.

Övrig information:
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Helsingborg
Lön: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 8-17 
Typ av anställning: Tillsvidareanställd

Har du specifika frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår kontorschef Georgios Vasiliagos på georgios@crediflow.se eller 031-761 04 99.

Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Junior utvecklare till Crediflow

Ansök nu

Dela detta jobb