itjobb.se

 

Junior utvecklare till Crediflow

Är du nyligen utexaminerad, inom data-, systemvetenskap eller har arbetat något år efter examen och vill arbeta på en arbetsplats där stor tillit ställs till dig som medarbetare? Vill du ha möjligheten att utforma ditt eget arbetssätt, med frihet under ansvar i kombination med utveckling av ditt teknikintresse med ett härligt team? Ta chansen – ansök och arbeta hos oss!

Om oss

Crediflow är en ledande aktör som levererar lösningar inom e-faktura och EDI till företag, stora som små. Du erbjuds en spännande tjänst på ett företag som ligger i framkant inom sitt område. Sedan vi startade har vår ambition varit att förenkla och effektivisera företags processer, genom att förenkla utbytet av elektroniska dokument. Oavsett vem vår kund vill skicka till eller ta emot ifrån erbjuder vi ett enkelt och effektivt sätt att hantera företagens dokumentflöden på – hela vägen från order till betalning. Våra anpassningsbara och skalbara lösningar innefattar bästa praxis inom ekonomi, logistik och IT.

Om tjänsten

Crediflow är inne i en expansiv och spännande fas och behöver nu förstärka med ytterligare en utvecklare. Vi söker en entusiastisk och driven person till vårt support- och produktionsteam, som kan ge våra kunder bästa service samt hjälpa till att stärka Crediflow på den svenska och nordiska marknaden. 

Vi erbjuder dig att vara en del i ett professionellt team med höga ambitioner, som präglas av entusiasm och optimism, där det ges goda möjligheter till personlig utveckling. 

Du kommer att arbeta som second line support mot vårt produktionssystem och vår kundsupport. Rollen innefattar även felsökning i olika filformat, databastabeller och arbeta i Visual Studio med att felsöka och granska kod samt hanterar tillhörande systemadministration.   

Vi söker dig som:
 

  • Har en relevant utbildning eller kunskap inom sökparametrarna.

  • Har grundläggande kompetens inom MSSQL, XML, .Net/C# och Visual Studio, samt har en stark drivkraft att utvecklas inom dessa områden

  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat

  • I denna roll värdesätter vi även dina personliga egenskaper högt. 

 

Vi söker dig som är noggrann, självständig och ansvarstagande. Det innebär att du tar stort ansvar för det du tar dig an, och säkerställer hög kvalitet i det du gör. Du är en orädd problemlösare som vill ta egna initiativ och bidra med såväl din personliga utveckling, som för Crediflow i stort.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Helsingborg
Lön: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, 8-17

Sista ansökningsdatum: 2020-10-02

Har du specifika frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Operativ Chef Georgios Vasiliagos på georgios@crediflow.se eller 031-761 04 99.

Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Maila din ansökan och ditt CV till georgios@crediflow.se. Välkommen med din ansökan!

 

 

Junior utvecklare till Crediflow

Ansök nu

Dela detta jobb