itjobb.se

Som utvecklare på Spiffx kommer du arbeta i ett mindre team och få lära dig av erfarna kollegor men samtidigt ha stora möjligheter att påverka och bidra i utvecklingen av spelapplikationer.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Spiffx räkning en junior utvecklare som får chansen att starta sin karriär med prestigelösa kollegor. Som utvecklare på Spiffx programmerar du dagligen i Java, Javascript/HTML samt SQL och företaget jobbar just nu med tre stycken spelapplikationer riktat mot betting inom fotboll, basket och tennis. Klicka här om du vill kika på Spiffx fotbollsapp som går varm under hela fotbolls-VM.

Hos Spiffx råder en familjär stämning och eftersom företaget fortfarande är relativt litet så är bredden på arbetsuppgifter stor och alla i teamet hjälps åt. I rollen ingår testning och felsökning, samt nyutveckling av produkter.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Spiffx.

ARBETSUPPGIFTER

Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande och beröra allt från backend integrationer till webb- och mobilutveckling. Du kommer få en ordentlig introduktion kring företaget produkter, tjänster och tekniker samt jobba tätt med seniora utvecklare. I tjänsten ingår resor till exempelvis olika mässor runt om i världen då spelbolagen är internationella.

Till en början kommer till exempel att:

 • Par-programmera med teamet

 • Introduceras till interna systemen

 • Utveckla mindre projekt och gradvis börja delta i spelutvecklingsprojekt

VI SÖKER DIG SOM

 • Har någon eftergymnasial utbildning inom systemutveckling

 • Har erfarenhet av webbprogrammering

 • Har grundläggande kunskaper i Java

 • Har goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du har specifik kunskap om nätverk och servrar, eller automatisering och webservices. En fördel kan också vara om du är duktig på webdesign.

Som person har du lätt för att se mönster och snabbt hitta effektiva lösningar. Du använder dig gärna av andra för att bolla och utveckla dina idéer för sedan kunna leverera högkvalitativ kod. Du samarbetar gärna med andra men trivs också med att arbeta mer självständigt, att ta egna initiativ och driva frågor är inte främmande för dig. Då vardagen är väldigt föränderlig krävs det att du snabbt kan anpassa dig efter förändrade omständigheter och då byta fokus.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Stockholm, Karlavägen 60

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Spiffx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Kontaktuppgifter: Björn Andersson, +46 8 408 864 17

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Spiffx AB are developing price- and risk management instruments for the sportsbook industry and are a pioneer when it comes to odds futures. They provide an exchange platform (market) where buyers and sellers meet i.e make your own price or buy best available. The platform is accessible from the web or through a technical interface (API).

SpiffX har sin operationella verksamhet på Malta. Här finns via Malta Gaming Authority alla nödvändiga licenser och tillstånd liksom compliance. www.mga.org.mt

All utveckling av spel och plattform samt all programmering sker i Stockholm.

Junior utvecklare till expansivt företag inom spelbranschen

Ansök nu

Dela detta jobb