itjobb.se

Junior utvecklare till TUI

Ansök nu

Junior utvecklare till TUI

TUI erbjuder inte bara drömresor för sina kunder utan även drömmöjligheter för dig som är nyexaminerad utvecklare! Du kommer genom att jobba nära seniora utvecklare få en riktigt bra introduktion och fortsatt utveckling. På TUI sitter utvecklingsteamen tillsammans och jobbar med ”Mobb-programering” vilket ger dig en extra fördel i din utveckling. Du kan på sikt forma dina arbetsuppgifter med din chef för att du ska utvecklas i den riktning du vill. Är du personen TUI bör satsa på? Sök då tjänsten som junior utvecklare! Vi selekterar löpande så se till att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

TUIs webbplattform står för nästintill all försäljning i Sverige. Webb-avdelningen har sex olika team som alla arbetar för att skapa den bästa digitala kundupplevelse. Plattformen är byggd med microservices och teamen väljer själva arbetssätt och verktyg. För att stärka TUIs digitala kundupplevelse ytterligare söker de nu efter ytterligare två utvecklare till något av teamen.

Du erbjuds

Webb-teamen arbetar utifrån det agila arbetssättet Mobb-programmering. Vilket innebär att du tillsammans med två erfarna utvecklare kommer arbeta med samma projekt samtidigt, på samma dator. Tack vare detta arbetssätt kommer du snabbt introduceras in i rollen och lära dig mycket av seniora utvecklare.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Till en början kommer du få arbeta i TUIs olika webb-team för att få en helhetsförståelse och se vad du tycker är extra lockande. Inom teamet kommer du arbeta väldigt nära dina kollegor eftersom TUI arbetar med den agila metoden Mobb-programmering. Du kommer sitta ihop och programmera tillsammans med kollegor där ni turas om att koda och därför är rollen både utvecklande och social. Hos TUI har alla ansvar för lösningen, förutom nyutveckling kommer du arbeta med vidareutveckling testning samt buggrättning. Större delen av test och driftsättning är automatiserat så det ni som team jobbar med på förmiddagen kan vara ute på tui.se på eftermiddagen.

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning inom IT. Ingenjörsutbildning eller yrkeshögskoleutbildning inom systemutveckling och frontend-utveckling

 • Har grundläggande kunskaper inom React och Node.JS

 • Har kunskaper inom Mongo DB eller Postgres

 • Goda kunskaper i svenska och engelska

Som person är du:

 • Samarbetsvillig
 • Problemlösande
 • Initiativtagande

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare

 • Placering: Münchenbryggeriet

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TUIs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

TUI Group är väldens största reseaktör och TUI Nordic har en marknadsandel på 20 procent på den nordiska resemarknaden med cirka 1600 anställda. Kontoret ligger i fräscha, moderna lokaler på Söder Mälarstrand på Södermalm med utsikt över stan. Kontoret känns familjärt, det är högt i tak och att ställa frågor uppmuntras. Automatiseringsteamet växer och du kommer att på sikt få en mycket viktig roll samt möjlighet att få arbeta med andra team i syfte att få mer insikt i hela arbetsprocessen. Denna möjlighet är viktig för TUI och deras värderingar präglas av en öppenhet och fokus på kompetensutveckling. TUI anordnar roliga aktiviteter så som AW en gång i månaden och frukostar.

Dela detta jobb

Junior utvecklare till TUI

Academic Work