itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Junior Utvecklingsledare inom BI & Affärsanalys till Axfood

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-07

Ansök nu

Junior Utvecklingsledare inom BI & Affärsanalys till Axfood

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Axfood IT har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Axfood IT en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Axfood är en ledande koncern inom dagligvaruhandeln i Sverige och näst störst på marknaden med en marknadsandel om cirka 20 procent. Här ingår butikskedjorna Willys och Hemköp, liksom Tempo och Handlar’n. Grossistförsäljning sker genom Snabbgross och deras supportbolag Dagab ansvarar för koncernens produktutveckling, inköp och logistik. I Axfood ingår även Middagsfrid och Urban Deli samt delägda Apohem, Eurocash och City Gross.

Axfoods IT-organisation, även kallad Axfood IT, består i dagsläget av 300 anställda fördelade på utveckling och operations som ligger långt fram i tekniken. De utmanar ständigt marknaden för att ligga i framkant gällande digitalisering och för att ha marknadens nöjdaste kunder.

Med långsiktighet, kundfokus och ansvar arbetar Axfood ständigt mot lönsam tillväxt. De har visionen att vara Sveriges bästa dagligvarubolag och för att fortsätta den positiva trenden utvecklar företaget ständigt ett attraktivt sortiment, ökar innovationsgraden och etablerar butiker i geografiskt viktiga lägen. Axfood IT är en viktig del i detta och som delaktig under utrullningen av ny teknik spelar du en stor del i att leverera de bästa förutsättningarna för verksamheten.

Läs mer om Axfood IT här: https://www.axfood.se/nyhetsrum/nyheter/livet-pa-axfood-it--medarbetare-ger-insikter-i-nytt-poddavsnitt/

Arbetsuppgifter

I rollen som junior utvecklingsledare på avdelningen BI & Affärsanalys hos Axfood IT är du, tillsammans med avdelningens sammanhållande utvecklingsledare, en nyckelspelare i utvecklingen och förvaltningen av Axfoods BI och analysbehov. Du kommer i din tjänst initiera, driva och implementera förflyttning inom systemlösningar, arbetssätt, struktur och styrning. Området är i en transformativ fas varav möjligheterna att leverera värde genom data och förväntningar på att göra det växer.

Avdelningen BI och Affärsanalys ansvarar för alla Axfoods systemlösningar inom området och du möter många delar av verksamheten på IT och i övriga Axfood. Dina kontaktytor är många och du samarbetar med teamleads, arkitekter, utvecklare, testledare och andra utvecklingsledare. På Axfood arbetar de agilt och använder den metodik som är mest relevant just nu, och anpassar sig hela tiden efter en föränderlig omvärld. Det gör de med lättrörliga och motiverade team, tajta leveranser och hög transparens.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Eftergymnasial utbildning inom IT/systemutveckling från högskola/universitet
• Intresse och vilja att utvecklas som ledare och pedagog i en tekniskt komplex samt storskalig IT-miljö
• Kunskap om ledarskap & agila arbetssätt/metoder
• Kunskap om utvecklings- och förvaltningsprocesser
• Obehindrad i svenska och engelska, tal och skrift

Meriterande:
• Erfarenhet av att utveckla inom BI- och analysområdet eller annan IT utveckling

För att lyckas och trivas i rollen på Axfood IT är du en målmedveten individ som gillar att se tydliga resultat av ditt och andras arbete. Du får energi och drivs av att motivera och utveckla andra så att ni tillsammans kan nå gemensamma mål. Vidare drivs du som person av att jobba med andra och är nyfiken på såväl människor som teknik. Du förstår vilka möjligheter teknik, arkitektur och data kan skapa och gillar den tekniska komplexiteten som kommer i en större organisation. Slutligen ser vi att du har fallenhet och vilja att utvecklas till en naturlig ledare med högt engagemang och entusiasm som smittar av sig på ditt team.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Torsplan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Ansvarig rekryterare: Victor Rundberg, victor.rundberg@bravura.se

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Sökord: Junior utvecklingsledare, development lead, Cloud Developer, utvecklare, Amazon Web Services, Junior Developer, AWS Developer, Python, Docker, Linux, Git, Axfood IT, Axfood IT, Ariflow, BitBucket, KTH, Kungliga tekniska högskolan, universitet, Data, IT, civilingenjör, ingenjör, engineer, engineering, systemutvecklare, back-end, heltid

Dela detta jobb

logo
Junior Utvecklingsledare inom BI & Affärsanalys till Axfood

Bravura