itjobb.se

Junior verksamhetskonsult till Momentum Software!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

Junior verksamhetskonsult till Momentum Software!

Det går bra för Momentum Software och i takt med att fler och fler kunder använder sig av deras innovativa och nytänkande system behöver de expandera sitt konsultteam med fler talanger som vill vara med på resan! Om du vill ha ett omväxlande, utåtriktat och självständigt arbete där du får jobba tillsammans med roliga, engagerade och kompetenta kollegor så kan det här vara ditt nästa steg!

Om tjänsten

Momentum Software är ett svenskt programvaruföretag med fokus på utveckling av webbaserade applikationer mot fastighetsbranschen. Momentum satsar på moderna tekniska plattformar och fokuserar därför på så kallade SaaS-tjänster (Software as a Service). Momentum är idag 70 anställda, varav drygt hälften är utvecklare, och man växer snabbt.

Nu söker Momentum ytterligare en juniora verksamhetskonsult till deras kontor i Falun.

Momentum är en ungdomlig och spännande arbetsgivare som kommer att kunna erbjuda dig stor personlig utveckling och mycket frihet under ansvar, samtidigt som du har ett tight gäng bakom dig i allt du gör. Momentum har ett konkurrenskraftigt anställningserbjudande och du kommer att ha väldigt roligt tillsammans med dina kollegor. Momentum har flera kontor i Sverige men rekryterar nu i Stockholm eller Malmö.

Arbetsuppgifter

Som Verksamhetskonsult på kontoret i Falun kommer du arbeta inriktat mot teknik (marknad) med Momentums kunder i olika typer av uppdrag och projekt. Du kommer vara specialiserad på processer för uthyrning och kundkommunikation samt de funktioner som finns för detta i Momentums system. Du kommer att hjälpa kunderna med funktioner i systemet som hanterar exempelvis uthyrningsflödet, mina sidor och meddelandeutskick. Arbetet är teknisk inriktat och du kommer huvudsakligen ägna dig åt konfiguration och uppsättning av systemen inklusive en hel del SQL-arbete.

Tjänsten passar dig som är i början av din karriär, som kanske hunnit få några års arbetslivserfarenhet och som brinner för att arbeta med kunder i ett utåtriktat och socialt arbete. Du vill arbeta för en arbetsgivare där det händer mycket och där du förväntas ta en aktiv del i att kreativt bidra med dina tankar och idéer för nya möjligheter.

Du kommer att ha en av Momentums viktigaste och bredaste roller och därmed ha stor utvecklingspotential. Den allra viktigaste delen av arbetet är dock att du är Momentums ansikte utåt mot kund.

Vi söker dig som

  • Har eftergymnasial utbildning med relevant inriktning, t ex affärssystem eller IT
  • Har grundläggande kunskaper inom SQL
  • Är obehindrad i det svenska språket i tal och skrift

Det är meriterande om du har:

  • Arbetslivserfarenhet från konsultverksamhet eller inom IT

Som person är du driven och social med en hög kommunikativ förmåga och ett utåtriktat förhållningssätt. Du trivs i situationer där du får stå framför en grupp och presentera, utbilda eller informera och du gör detta med pondus och hög trovärdighet. Det är väldigt viktigt att du har en pedagogisk approach och förmågan att anpassa din kommunikation till mottagaren för tillfället samt att du gillar att ha kontakt med människor i en stor bredd av arbetsroller och med olika bakgrunder. Arbetet som verksamhetskonsult hos Momentum är självständigt och du planerar själv din tid vilket förutsätter att du har en hög ansvarskänsla i det du gör. Du tycker det är roligt att jobba ute på fältet och vill arbeta i en självständig roll, även om du samtidigt också är en lagspelare som värdesätter en bra gemenskap och samarbete med dina kollegor. Eftersom Momentum är en arbetsplats med högt i tak och högt tempo så tycker du om att befinna dig i sammanhang där det händer mycket.

Övrig information

  • Start: 1 december eller tidigare enligt överenskommelse

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Pelle Bergs backe, Falun

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Momentums önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om Momentum Software här

 

Dela detta jobb

Junior verksamhetskonsult till Momentum Software!

Academic Work