itjobb.se

Junior Webbutvecklare till Soleil!

Ansök nu

Junior Webbutvecklare till Soleil!

Soleil förstärker utvecklarsidan och söker nu dig som vill jobba på en arbetsplats med hög trivselfaktor där dina styrkor tas tillvara på. Ta chansen att bli en vassare front-end utvecklare, lära dig Sitevision och bli en del av detta engagerade gäng som tillsammans skapar värde för sina kunder. Sök idag, vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten
Soleil, som förhoppningsvis är din framtida arbetsplats, är ett ambitiöst konsultföretag som hjälper verksamheter att skapa bättre digitala relationer med webbplatser, intranät och samarbetsverktyg sedan starten 2011 i Karlstad. Genom att jobba med de bästa och smartaste digitala verktygen skapar de mer nytta för användare såväl som verksamhet och de har två år i rad blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri (2018 & 2019), i år fått utmärkelsen Superföretag av Bisnode och är idag platinumpartner hos Sitevision.

Tillsammans är ni ca 20 utvecklare som bemannar olika projekt med projektledare och förvaltningsledare och beroende på din tidigare erfarenhet kommer dessa anpassas utifrån beläggning, såväl som din fortsatta utveckling.

Du erbjuds

 • Individuellt utformad introduktion där du tilldelas en mentor och erbjuds utbildning i Sitevision.

 • Garanterad kompetensutveckling på en arbetsplats där medarbetaren står i centrum och där dina idéer och åsikter har chans att påverka din vardag och karriär.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. 

Arbetsuppgifter

 • Utveckla och förvalta digitala verktyg som t.ex. intranät och och webbplats i Sitevision och Microsoft 365.

 • Delta i interna och externa möten tillsammans med dina kollegor.

 • Ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter såväl som gruppens och aktivt verka för din och andras kompetensutveckling.

 • Verka för utveckling av kunder genom att agera rådgivare och på så sätt bidra till ökad försäljning.

Vi söker dig som

 • Har tidigare arbetslivserfarenhet som webbutvecklare inom CSS, Javascript och HTML.

 • Har en för jobbet relevant utbildningsbakgrund och ett stort intresse för mjukvarutveckling.

 • Är obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet ifrån Vue, React, Angular och Svelte samt om du tidigare arbetat i ett serviceinriktat yrke med kundkontakt.

För dig som även har erfarenhet av Microsoft 365- utveckling och Sharepoint finns spännande möjligheter i kombination med denna tjänst.

Som person är du självgående och orädd på så sätt att du vågar ta egna initiativ för att driva ditt och dina kollegors arbete framåt. Det är dessutom viktigt att du trivs i grupp och har god samarbetsförmåga för att du ska trivas hos Soleil. Arbetssättet präglas av en platt organisation där varje person har en viktig roll, och du erbjuds därför frihet gällande arbetstid och ansvar i jobbet.

Övrig information

 • Omfattning: Heltid sju månader som konsult via Academic Work med ambitionen att du därefter blir direkt anställd hos Soleil.

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Soleils önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Junior Webbutvecklare till Soleil!

Academic Work