itjobb.se

Junior webbutvecklare/webbdesigner till RE! Media

Ansök nu

Junior webbutvecklare/webbdesigner till RE! Media

Till tjänsten som webbutvecklare/webbdesigner söker vi nu en driven kodknäckare! Här får du arbeta både självständigt och teambaserat med att ta fram nya produkter och skräddarsydda lösningar inom exempelvis hemsidor, webshoppar och kundportaler. Om du har intresse och erfarenhet inom webbutveckling och design ska du inte tveka på att skicka in din ansökan, vi går igenom urvalet löpande.

Om tjänsten
Academic Work söker nu en webbutvecklare/webbdesigner till RE! Media Group i Örebro som behöver förstärka den befintliga personalstyrkan med ytterligare en stjärna. Idag består gruppen av sju medarbetare och du kommer välkomnas till ett härligt och engagerat team där det finns gott om utrymme för alla! Dina arbetsdagar kommer spenderas i nya och fräscha lokaler i Boglundsängen som även delas med ett nyöppnat padelcenter.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. 

Arbetsuppgifter
I tjänsten kommer du arbeta med design, utveckling och underhåll av kundspecifika lösningar inom hemsidor och system. Arbetet sker i projektform där längd och omfattning kan variera, ofta arbetar man med parallella projekt vilket ger en bra variation i arbetsuppgifterna. Du kommer vara involverad i hela processen från offert och designskiss till utveckling och slutlansering av färdig produkt. För rätt person kommer detta även innebära en del kontakt och uppföljning med slutkund. Du kommer arbeta både enskilt och tillsammans med dina kollegor för att på bästa sätt kunna tillgodose kundernas önskemål.

Vi söker dig som

 • Har god kunskap och erfarenhet inom Wordpress, WooCommerce, PHP, MySQL, HTML & CSS. Vi ser gärna att du har en högskole- eller universitetsutbildning, men det viktigaste kommer vara ditt intresse för kod och design och din vilja att utvecklas.

 • Är obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift då det används i det dagliga arbetet.

 • Körkort är ett plus, men inget krav.

 • Vi ser även gärna att du är bekväm i Photoshop och Illustrator.

Som person är du:

 • Självgående

 • Initiativtagande

 • Problemlösande

 • Har god samarbetsförmåga

Övrig information

 • Start: Omgående, enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och RE! Medias önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
RE! Media Group är en innovativ, nytänkande och unik byrå för marknadsföring, kommunikation och event. Med all vår kompetens inhouse kombinerar vi idé, strategi och kreativitet till färdig produkt. Vi gör skillnad för våra kunder!

Dela detta jobb

Junior webbutvecklare/webbdesigner till RE! Media

Academic Work