itjobb.se

Juniora systemtestare inom automatiserade tester till ledande företag inom järnväg!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-08-28

Ansök nu

Juniora systemtestare inom automatiserade tester till ledande företag inom järnväg!

Företaget är en internationellt ledande aktör inom järnvägsteknik som arbetar för rörlighet genom innovation. Här söker vi dig med ett stort intresse för järnvägsbranschen som vill arbeta på ett företag där frihet under ansvar förespråkas. I rollen kommer du arbeta med testverifikationer, genom automatiserade tester. Vill du arbeta i en roll som bidrar till samhällsnyttan kan det här vara något för dig! Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

Academic Work söker en systemtestare för vår kunds räkning som nu är i expansionsfas. Företaget är en internationellt ledande aktör inom järnvägsteknik. De arbetar med hela järnvägslösningar, allt från tåg till delsystem och signalteknik. Företaget arbetar för att möjliggöra världens ständigt växande behov av hållbar rörlighet genom innovation. Genom att kombinera teknik och prestanda bryter de kontinuerligt ny mark i hållbar rörlighet. Detta genom att erbjuda integrerade lösningar som ger stora fördelar för operatörer, passagerare och miljön.

Inledningsvis kommer du få en handledare som introducerar dig i arbetsuppgifterna, följt av en individanpassad introduktion beroende på dina tidigare kunskaper och erfarenheter.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt framåt. Det finns goda möjligheter att bli överrekryterad, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som systemtestare kommer du ingå i ett team på cirka 10 personer som arbetar med signalsystem för järnvägar runt om i Sverige. I denna roll kommer du testa signalsystemen till tågen och säkerställa signalerna genom automatiserade tester. Utifrån en färdig kravspecifikation och standardiserat regelverk verifierar du signalsystemet vid ställsystem. Du arbetar både individuellt och i team, där det gemensamma målet är att fortsätta uppfylla hög säkerhet för transporten.

Du kommer till exempel att:

 • Arbeta med felsökning i simuleringen

 • Köra tester av signalsystemet

 • Du kommer även att medverka på externa möten i rollen.

Tjänsten passar dig som har ett genuint intresse för järnvägsbranschen och vill utvecklas i en roll på ett internationellt företag.

Vi söker dig som

 • Har minst en högskoleingenjörsutbildning, exempelvis inom systemvetenskap, maskinteknik eller elektroteknik
 • Har ett intresse för järnvägsbranschen och signalteknik
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, då både används dagligen i både tal och skrift
 • Har en förståelse för nätverk och felsökning
 • Har du arbetat i programmen Linux och Python

Det är meriterande om du:

 • Har tidigare erfarenhet av signalteknik och nätverk

Som person är du självgående där du förväntas kunna driva ditt arbeta framåt och våga ta egna initiativ i dina arbetsuppgifter. Du har en god förmåga att arbeta individuellt och tillsammans i team där du kommer ha stöd från dina kollegor. Vidare gillar du att arbeta med problemlösning och att forma en god struktur i ditt arbete. Då du kommer arbeta med olika projekt parallellt ser vi även att du har ett flexibelt förhållningssätt och anpassar dig under arbetsprocessen.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Augusti

 • Omfattning: Heltid, Långsiktigt

 • Placering: Hässleholm eller Stockholm

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM OSS Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

 

Dela detta jobb

Juniora systemtestare inom automatiserade tester till ledande företag inom järnväg!

Academic Work