itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Juniora systemutvecklare till Bouvet

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Juniora systemutvecklare till Bouvet

Tar du examen till sommaren och vill du starta din karriär på ett företag som satsar på dig och din utveckling? Hos Bouvet får du möjlighet att vara med och bygga framtidens samhälle. När du blir en del av Bouvet, får du en tio meter lång strandremsa på vad som troligen är världens mest coola semesterö – Bouvetön. Denna chans vill du inte missa. Skicka in din ansökan idag, vi arbetar med löpande urval.

Om tjänsten

Nu söker vi för Bouvets räkning flera juniora systemutvecklare. Idag litar ett hundra företag, myndigheter och organisationer i Sverige och Norge på en konsult från Bouvet. Bouvets starka företagskultur har tagit dem från att vara ett litet norskt företag, till ett skandinaviskt börsnoterat konsultbolag med 16 kontor och 1700 anställda. Du kommer att tillhöra region Örebro & Väst med placering i Örebro. På Örebrokontoret arbetar idag fyra kollegor och här sitter man mitt i centrala Örebro vid trevliga stallbacken. Som konsult hos Bouvet får du vara med och bygga framtidens samhälle. Bouvet ställer höga krav på hållbarhetsfrågor när det bland annat gäller vilka kunder man samarbetar med.

Du erbjuds

 • Möjlighet att utvecklas till den konsult du önskar att bli

 • Arbeta med frihet under ansvar, här är det inga hiarkier eller siffor som styr. Som konsult får man högt fötroende

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare kommer du att arbeta som konsult hos en statlig myndighet. Här arbetar cirka 25 konsulter av en blandning av både juniort och seniort. Det finns därmed möjligheter för dig att lära sig av dem bästa. Här kommer du att arbeta i .NET - samt SQL miljöer.

Varför ska du välja Bouvet?

 • Ledarstilen bygger på tillit och engagemang och här får du som konsult vara med att påverka dina uppdrag.

 • Mycket kompetens internt inom bolaget. Här är man en kultur som uppmuntrar till att dela med sig av sina kunskaper till kollegor.

 • Ett exempel på hur Bouvet arbetar för att stärka kulturen och utvecklas är företagets Bouvetfredagar. Varannan fredag träffas de som vill på kontoret efter lunch för att göra något roligt, t ex lära sig något nytt, lösa ett problem eller utveckla något spännande.

 • Värderar den sociala miljön och trivseln bland kollegor, här arrangeras bland annat spontanta evenemang och afterwork regelbundet

Vi söker dig som

 • En relevant examen från eftergymnasial utbildning, exempelvis systemvetenskap eller dataingenjör

 • Mycket goda kunskaper i svenska, både tal & skrift

 • Har goda kunskaper inom SQL och databaser

Som person:

 • Är du serviceinriktad & Ansvarstagande

 • Har du en hög personlig mognad

Övrig information

 • Start: Maj/Juni 2022

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Centralt i Örebro. Du kommer att arbeta hos kund minst 3 dagar/veckan. Möjligheter att arbeta hemifrån eller från Bouvets kontor de resterande dagarna finns därmed.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos Bouvet.

Ansök här

Dela detta jobb

Juniora systemutvecklare till Bouvet

Academic Work