itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Juniora systemutvecklare till talangprogram hos Deloitte!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-07-01

Ansök nu

Juniora systemutvecklare till talangprogram hos Deloitte!

Deloitte Tax & Legal öppnar nu portarna för ett talangprogram där du som junior/nyexaminerad utvecklare får en unik möjlighet att starta din karriär med raketfart. Hos Deloitte får du utvecklas inom ett av världens största revisions- och konsultnätverk med mer än 345 000 medarbetare i över 150 länder. Här blir du en del av ett företag som sätter sina medarbetare i fokus med målbilden att du som individ och Deloitte som organisation ständigt växer tillsammans. Deloitte rankas som ett av de hetaste företagen att arbeta på bland Young Professionals - detta enligt undersökningen Young Professional Attraction Index (YPAI) som årligen klassar de mest attraktiva arbetsgivarna i Sverige.

Om tjänsten

Som deltagare i talangprogrammet kommer du få alla verktyg du behöver för att bli en framgångsrik systemutvecklare på Deloitte skatteavdelning, Tax & Legal. Som framtida systemutvecklare kommer du vara en del av Deloittes digitaliseringsresa vilken redan pågår för fullt. För att kunna förbli ett topprankat och världsledande företag krävs det ständiga insatser för att effektivisera och digitalisera processer. Du kommer att vara en central del av Deloittes mål att säkerställa sin framtida konkurrenskraft.

Vill du få en större inblick i vad det innebär att arbeta på Deloitte? Se nedan video:

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att provanställas direkt hos Deloitte.

Arbetsuppgifter

Som en del av Technology teamet inom Deloitte Tax & Legal kommer du att bygga och underhålla spännande och innovativa produkter som når ut till medarbetarna på hela Deloitte Tax & Legal. Technology teamet bygger endast sådant som inte går att "köpa från hyllan" och arbetar uteslutande med modern teknik. I frontend används Blazor och Angular, men även Windows applikationer och Backend består uteslutande av .NET med SQL Server för datalagring.

Vi söker dig som

  • Har en avslutad IT-relaterad högskoleutbildning, eller tar examen som senast VT2022

  • Är flytande i svenska och engelska både i tal och skrift

Det är även meriterande om du:

  • Har tidigare relevant arbetslivserfarenhet

Egenskaper som vi söker hos dig:

  • Problemlösande

  • Resultatinriktad

  • Samarbetsförmåga

  • Initiativtagande

 

Övrig information

  • Start: Första veckan i september

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Centrala Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Deloittes önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om hur det är att arbeta på Deloitte här

Läs mer om undersökningen Young Professional Attraction Index (YPAI) 

Dela detta jobb

Juniora systemutvecklare till talangprogram hos Deloitte!

Academic Work