itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Juniora utvecklare Inbyggda system (C++)

Företag EdZa AB
Ort
Utgår

2022-01-21

Ansök nu

Juniora utvecklare Inbyggda system (C++)

Juniora utvecklare Inbyggda system (C++) till uppdrag för att skapa en uppkopplad värld 

Knowit Connectivity digitaliserar, kopplar samman och säkrar det som både företag och privatpersoner värdesätter. Med högteknologisk mjukvarutveckling, i agila team, skapas inbäddade system och molnapplikationer för en mer mänsklig och hållbar affär. Kunderna återfinns inom ett antal branscher men med fokus på Telecom, Tillverkning och Life Science. Det är genom att kombinera tekniker i framkant med ett tydligt affärsfokus som vi hjälper kunderna att skapa hållbara lösningar både nu och för framtiden. 

Vad vi letar efter 

Det händer mycket hos Knowit Connectivity och det behövs nu fler talangfulla utvecklare inom inbyggda system och C++ som vill axla en roll som konsult i något av de agila team som finns på plats hos kund. Du är i början av din karriär och drivs av drivs av att vara med och skapa och forma nya saker och i gengäld kan vi erbjuda en miljö där kunskapsdelning och innovation är vad vi gör varje dag. Initialt kommer du att vara på uppdrag hos kund inom telekomsektorn där du får jobba med teknik i framkant.  

Vem letar vi efter? 

Vi letar i mångt och mycket efter rätt person men några saker ser vi som viktiga i att du: 

  • Har en relevant utbildning från högskola från universitet eller högskola. 

  • Har god kunskap i programmering med C++ 

  • Har en förståelse och intresse för samspelet mellan mjukvara och hårdvara  

  • Har en hög nivå på engelska både i tal och skrift  

  • Om du också har kunskap om Golang, Python och/eller C är det meriterande 

Som person är du nyfiken och gillar verkligen att arbeta med problemlösning och utveckling. Du är också en lagspelare i det att du gillar att arbeta med andra, är ödmjuk och gärna tar emot feedback.  

Din framtid 

Som vanligt är det bara du som sätter din egna gränser men Knowit erbjuder dig ett arbete med hög variation i arbetsuppgifter och ett fokus på innovation. Utifrån ditt första uppdrag kan du vara med och forma din framtid och utveckling. Det kommer att investeras i din personliga och yrkesmässiga utveckling om du är villig att anta utmaningen.  

Du kommer initialt bli del av ett team i regi av Knowit men vara anställd av Ed:Za. Dock är ett tydligt mål om allt går som det skall att du kommer att gå över i fast anställning.  

Att vara en del av samarbetet mellan Knowit Connectivity och Ed:Za innebär att du kommer att få rätt stöd och fokus för att du skall utvecklas på bästa sätt. Tillsammans med ditt driv, ambition och nyfikenhet blir det en kraftfull kombination.  

Dela detta jobb

Juniora utvecklare Inbyggda system (C++)

EdZa AB