itjobb.se

Juniora utvecklare inom Cloud Networking

Ansök nu

Juniora utvecklare inom Cloud Networking

Är du i början av din karriär som ingenjör och har studerat datateknik eller en annan likvärdig utbildning som inkluderat C++? Då söker vi dig! I denna tjänst får du bygga vidare på din kunskap och utvecklas inom det populära området cloud networking. Vi arbetar med löpande urval, så sök tjänsten redan idag!

Om tjänsten
Vi söker nu juniora mjukvaruutvecklare som vill vara med och bygga framtidens lösningar inom cloud networking. Här blir du del av ett stort team som arbetar enligt agil metodik och samtidigt lär sig ett nytt programmeringsspråk.

Du erbjuds

  • Möjligheten att arbeta i spännande projekt tillsammans med mer seniora utvecklare, som du dessutom får bra stöttning av som ny i din roll.

  • Chansen att arbeta i ett spännande och innovativt projekt vilket gör att du kontinuerligt utvecklas inom området cloud networking.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta i en omfattande roll med projekt inom cloud networking. I samarbete med dina kollegor i teamet delar ni ansvar för att leverera kod (C++/Erlang) med fokus på löpande förbättring av processer. Dina arbetsuppgifter blir därför varierade, och fokus ligger på utveckling av ny kod, test och felsökning i nätverksbaserad Linuxmiljö.

Vi söker dig som

  • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen i datateknik eller liknande utbildning där programmering i C++ inkluderats och minst ett års relevant arbetslivserfarenhet.

  • Har kunskap inom cloud (t.ex. Kubernetes, Docker, Helm), Linux och UDP/TCP/IP.

  • Har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har kunskap inom test, FOSS, GIT, Gerrit och Erlang.

Som person är du:

  • Samarbetsvillig

  • Flexibel

  • Problemlösande

Övrig information
Start: Mars

Omfattning: Heltid, långsiktigt

Arbetstider: 8.00-17.00

Placering: Inre hamn, Karlstad.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vårt önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Juniora utvecklare inom Cloud Networking

Academic Work