itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Juniora utvecklare till Tietoevry Sundsvall!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-07-01

Ansök nu

Juniora utvecklare till Tietoevry Sundsvall!

Är du i starten av din karriär och vill arbeta i en större organisation med goda utvecklingsmöjligheter? Är du också en passionerad problemlösare som trivs med att arbeta teambaserat? Då har vi tjänsten för dig! Nu förstärker Tietoevry sitt DevOps-team i Sundsvall med två stycken juniora utvecklare. Stor vikt ligger vid ditt tekniska intresse och din motivation, se därför till att det framgår i din ansökan. Ta chansen och sök redan idag!

Om tjänsten

Tietoevry ser detta samarbete som långsiktigt och du kommer få en gedigen introduktion och en mentor som hjälper dig att komma in i rollen. Du kommer att arbeta i ett team som idag består utav 6 medarbetare med varierande erfarenhet där samarbete och kunskapsöverföring är en självklarhet.

Du erbjuds

 • En stark organisationskultur som kännetecknas av nyfikenhet och lärande som livsstil, med nätverk för att lära, dela och diskutera olika lösningar

 • En tjänst där du som ny i din karriär får komma in i ett bolag och team med mycket kompetens och möjlighet att utvecklas

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som junior utvecklare tillhör du ett DevOps-team som ansvarar för hela processen, från kravställning till att utveckla kod i produktion samt förvalta och förbättra. Teamet ansvarar också tillsammans för systemtester och integrationer. Du kommer tillsammans med teamet att arbeta agilt i sprintar med olika projekt för att utveckla Tietoevrys egna produkter samt mot kund.

Vi söker dig som

 • Har ett stort intresse för systemutveckling och teknik

 • Har ett intresse av att utvecklas inom DevOps

 • Har eftergymnasial utbildning inom systemutveckling exempelvis från yrkeshögskola eller universitet/högskola

 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift, då Tietoevry arbetar i en internationell miljö

 • Är svensk medborgare

Vi söker dig som är:

 • Samarbetsvillig, laget före jaget

 • Ansvarstagande

 • Orädd

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Sundsvall

 • Bakgrundskontroll genomförs vid anställning

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Tietoevry skapar meningsfull teknologi som bidrar till att göra världen bättre. Vi är ett ledande techbolag med lång historia och närvaro i Norden men har också global kapacitet. Baserat på våra kärnvärden öppenhet, trovärdighet och mångfald, jobbar vi tillsammans med våra kunder – och utvecklar en digital framtid där företag, samhällen och människor kan växa.

Våra 24 000 experter globalt specialiserar sig på cloud, data och mjukvara för tusentals företag och organisationer inom privat och offentlig sektor i mer än 90 länder. Tietoevry omsätter årligen cirka 3 miljarder euro och företagets aktier är noterade på NASDAQ-börsen i Helsingfors och Stockholm samt på Oslo Børs.

Dela detta jobb

Juniora utvecklare till Tietoevry Sundsvall!

Academic Work