itjobb.se

logga

JUNIPER NÄTVERKSTEKNIKER

Företag Lexher AB
Ort
Utgår

2020-12-31

Ansök nu

JUNIPER NÄTVERKSTEKNIKER

Vi letar efter nätverkstekniker med erfarenhet från att arbeta med att konfigurera och övervaka Juniper nät och nätkomponenter i Linux-miljöer.

Du har jobbat som nätverkstekniker i minst ett par år med uppgifter som att administrera och utveckla IP-nätverk. Du är mycket bekant med nätverkslösningar och utrustning från leverantörer som Juniper & Extreme Networks  (du har arbetat med en eller flera produkter såsom SRX-brandväggar, Juniper EX-series, EX3400, EX4600, Extreme Networks X870/X670/ 8000-series)

Du har flera års erfarenhet av att konfigurera och övervaka Juniper och Extrem Network enheter, kan hantera  L1/2/3 switching/routing och protokoll  som OSPF, BGP.

Du har övervakat stora nätverk tidigare och är bekant med uppgifter som att implementera hårdvara och göra mjukvaruuppgraderingar för nätverksutrustning och att arbeta med systemintegration och optimering.

Krav för att ansöka

  • minst tre års erfarenhet av att administrera Juniper-miljö
  • flytande i svenska och engelska

Meriterande

  • Red Hat Certifiering/ar (RHCT, RHCE, RHCA, RHCSS)
  • Juniper Certifieringar som tex JNCIP-SP, JNCIS-SP, JNCIS-ENT, JNCIP-ENT, JNCIE-ENT

Övrigt

Utöver den tekniska inriktningen så värdesätter vi att du är ordningsam, har positiv attityd och social kompetens.
Du trivs att arbeta både individuellt och tillsammans med andra i projekt samt har en god kommunikativ förmåga i ditt samarbete med kunder så väl som leverantörer.

Placering: Stockholm
Arbetsomfattning: Heltid

Vid frågor om tjänsten kontakta: hanna.sundin@lexher.se

Dela detta jobb

logga
JUNIPER NÄTVERKSTEKNIKER

Lexher AB