itjobb.se

Karolinska Trial Alliance söker klinisk prövningsledare/projektledare!

Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-15

Ansök nu

Karolinska Trial Alliance söker klinisk prövningsledare/projektledare!

Karolinska Trial Alliance (KTA) är en klinisk forskningsverksamhet som utför och är specialiserade på stöd till kliniska studier. Vårt syfte är att möjliggöra och underlätta genomförandet av studier. KTA tillhör Karolinska Universitetssjukhuset, men genomför studier på uppdrag av aktörer inom akademi, hälso- och sjukvård och företag i hela regionen. 
 
Våra två enheter erbjuder både forskningsstöd och projektledning och har anpassade lokaler och utbildad personal för att kunna bedriva kliniska studier från start till avslut. Vi arbetar med studier i faserna II-IV och inom de flesta terapiområden. Uppdragsgivaren kan välja specifika tjänster eller en helhetslösning. Samtidigt arbetar vi för att öka kvalitet och säkerhet vid genomförandet av studier genom den utbildning och rådgivning som erbjuds. För mer information besök vår hemsida www.karolinskatrialalliance.se.
 

Om tjänsten
KTA Support arbetar med forskningsstöd, projektledning och rådgivning inom många olika terapiområden. Vi söker nu en erfaren klinisk prövningsledare/projektledare, gärna med kompetens inom medical writing, ATMP, MedTech eller datahantering vid stängning av en studie. 

Arbetet som prövningsledare omfattar rådgivning, projektledning och studiekoordinering samt arbete med ansökningshandlingar till bl.a Etikprövningsmyndigheten (EPM) och Läkemedelsverket (LV). I tjänsten kan det även ingå att skriva studieprotokoll, utforma CRF, monitorera samt arbeta med övrigt administrativt stöd inom kliniska studier. Du kommer att arbeta i nära kontakt med sponsorer, prövare, sjuksköterskor och myndigheter.

KTA Support består i dag av ett 15-tal medarbetare som sitter på Sabbatsbergs sjukhus, Dalagatan 9.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Vi söker i första hand dig som har tidigare erfarenhet från att självständigt projektleda studier från start till avslut.

Det kan ingå resor i tjänsten både nationellt och internationellt. 

Tillträde efter sommaren eller enligt överenskommelse.
 

Vi söker
Vi söker dig som gillar utmaningar, är drivande, flexibel och initiativrik. Det är viktigt att du är serviceinriktad och tycker att arbetet är en rolig del av livet.

Du är lösningsorienterad och tycker att problemlösning är kul. Du är van att projektleda flera parallella projekt samtidigt.

Du har lätt för att ta kontakt och samarbeta och du inser vikten av att upprätta och bibehålla goda kundrelationer.
 

Kvalifikationer 

  • Krav: Du har flera års erfarenhet av läkemedelsprövningar/kliniska studier och har relevant utbildningsbakgrund för detta. Du har tidigare erfarenhet av projektledning och du har med fördel monitorerat, skrivit studieprotokoll och gjort ansökningar till LV och EPM. Du behärskar engelska i tal och skrift, du har god datorvana från Office-paketet samt vana från att använda olika IT-system. 
     
  • Meriterande: Det är meriterande om du har erfarenhet av att hålla i utbildningar, skriva kliniska studierapporter eller om du har kunskap inom cellterapi eller data management i kliniska studier.

Det är viktigt att du tycker om att leda projekt och har intresse av att vara med och utveckla verksamheten och komma med egna initiativ.
 
Vi lägger stor vikt vid att hitta kompletterande personligheter och kompetenser i gruppen för att uppnå bästa möjliga gemensamma resultat. 
 
Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vi på Karolinska vill generera vård i världsklass och vara en verkligt Attraktiv Arbetsgivare! 

 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på våra hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Dela detta jobb

Karolinska Trial Alliance söker klinisk prövningsledare/projektledare!

Karolinska Universitetssjukhuset