itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Kategoriansvarig IT

Företag ValueOne AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-16

Ansök nu

Kategoriansvarig IT

ValueOne söker två Kategoriansvariga inköpare för IT till ett längre konsultuppdrag med möjlighet till tillsvidareanställning till ett försäkringsbolag i Stockholm. Uppdragen ska tillsättas snarast.

Om rollen

Som Category Manager kommer du att ansvara för att administrera och utveckla leverantörer inom ett flertal definierade kategorier. Detta innebär att du ansvarar för förhandlingar, avtal, kategoristrategier och resultat. Arbetet sker i tätt samarbete med olika avdelningar internt, som exempelvis Drift och Ekonomi/Controlling samt med beslutsfattare i nyckelpositioner på företaget. Ditt arbete berör en eller flera av kategorierna IT-kärnsystem, Infrastruktur, Software och Telecom, Konsulter, Data, Hardware, Post och Print samt IT-system i övrigt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Delta i arbetet med att definiera och förhandla fram nya avtal samt följa upp och utvärdera befintliga avtal.
  • Sourca nya leverantörer och utveckla ett långsiktigt samarbete med leverantörerna.
  • Säkerställa att leverantörsinformationen i företagets system är uppdaterad.
  • Bidra till att utarbeta strategier för att möta kommersiella mål och driva kategoriutveckling.
  • Arbeta med kostnadsuppföljning och skapa en förståelse för samt övervaka marknadsdynamiken.

Erfarenhet och kompetens

För att lyckas i den här rollen bör du ha högskoleutbildning inom relevant område eller motsvarande arbetserfarenhet. Du har några års arbetserfarenhet, gärna i en roll som kategorichef eller relevant anställning inom IT-området, tex outsourcing. Du har god erfarenhet av MS-Officepaketet (framför allt Excel). Dina engelskakunskaper är på en hög IT-teknisk nivå och du behärskar även norska, svenska och danska, både skriftligt och muntligt.

För att trivas i den här rollen är det viktigt att du har mycket god teknisk och kommersiell förståelse. Som person är du noggrann, positiv, drivande och serviceinriktad. Du trivs i en självständig roll med många parallella uppgifter. Vidare har du lätt för att samarbeta med andra människor och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Att leverera resultat med hög kvalitet är viktigt för dig. Vidare är du ansvarstagande och analytisk med förmåga att tänka utanför ramarna.

Ansökan

Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Dela detta jobb

logga
Kategoriansvarig IT

ValueOne AB